Kriminalai (2017-01-06)

Grasino
Gruodžio 29 d. apie 16 val. namuose, Šakių seniūnijos Prūselių kaime, neblaivus vyras (53 m.) grasino savo dukrai (28 m.) susidorojimu. Įtariamasis sulaikytas.

Smurtavo
Sausio 1d. 3 val. namuose, Kudirkos Naumiestyje Šešupės gatvėje, vyras (61 m.) smurtavo prieš savo žmoną (62m.).

Sausio 2 d. policijai pranešta, kad apie 23 val. namuose, esančiuose Plokščių seniūnijos Bunikėlių kaime, vyras (31 m.) rankomis kelis kartus sudavė sugyventinei (35 m.), kuri to metu ant rankų laikė sūnų (2 m.). Moteris dėl galvos ir veido sumušimų gydoma ambulatoriškai, o sūnus dėl galvos sumušimo paguldytas į ligoninę. Neblaivus (2,56 prom. alkoholio) įtariamasis uždarytas į areštinę.
 
Dingo
Gruodžio 29 d. apie 20 val. vyras (48 m.) pranešė, kad gruodžio 18 d. iš namų, esančių Griškabūdžio sen. Patašinės kaime, išėjo ir iki šiol negrįžo dukra (19 m.). Mergina vidutinio kūno sudėjimo, šviesių plaukų, maždaug 165 cm ūgio.
Gruodžio 31 d. policija gavo pranešimą, kad apie apie 16 val. iš Šakių vaikų globos namų išėjo ir iki šiol negrįžo globotinis (18 m.). Vaikinas liekno kūno sudėjimo, tamsių plaukų, apie 180 cm ūgio, vilkėjo mėlynos spalvos džinsus, tamsios spalvos striukę, avėjo šviesios spalvos sportinius batus.

Negrąžino
Gruodžio 30 d. policijai pranešta, kad gruodžio 27 d. apie 17 val. du romų tautybės asmenys iš sodybos, esančios Žvirgždaičių seniūnijos Viltrakių kaime, išsivedė mainų metu paliktą savo arklį, tačiau negrąžino kito, sodybos savininkui priklausančio arklio, kurį 2016 m. lapkričio mėn. pastarasis buvo atidavęs romų tautybės asmenims. Nuostolis 800 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sumušė
Sausio 1 apie 2 val. Lukšių seniūnijos Miliškių kaime posūnis (25 m.) sumušė patėvį (47 m.).

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.