Kriminalai (2017-02-10)

Smurtavo
Vasario 6 d. apie 20 val. namuose, esančiuose Gelgaudiškyje, neblaivi (2,36 prom. alkoholio) moteris (44 m.) smurtavo prieš neblaivų (2,04 prom. alkoholio) savo vyrą. Įtariamoji sulaikyta.

Vasario 6 d. apie 23 val. Gelgaudiškio mstl. gyventoja (31 m.) sudavė vieną smūgį knyga į koją, vieną smūgį knyga į ranką ir apie aštuonis smūgius rankomis ir kojomis į įvairias kūno vietas savo sūnui (12 m.), kuris, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.
 
Mirė
Vasario 6 d. policija gavo pranešimą, kad apie 23 val. garaže, esančiame Kudirkos Naumiestyje, rastas pasikoręs vyras (38 m.).

Dingo
Vasario 6 d. apie 7 val. iš Šakių vaikų globos namų išėjo ir negrįžo globotinis (18 m.). Jo požymiai: apie 167 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, trumpai kirptų rusvų plaukų, vilkėjo juodos spalvos striukę, avėjo mėlynos spalvos džinsinėmis kelnėmis, juodos spalvos žieminiais batais.

Kreipėsi
Vasario 7 d. gautas pranešimas iš Šakių ligoninės, jog kreipėsi Griškabūdžio seniūnijos Baltrušių kaimo gyventojas (19 m.), kuris vasario 6 d. nukentėjo eismo įvykio, įvykusio Vilkaviškio savivaldybėje kelyje Gižai–Pilviškiai. Vaikinui diagnozuotas kaklo raiščių patempimas, po apžiūros išleistas į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.