Kriminalai (2018-06-12)

Vagystė
Birželio 7 d. 18.30 val. moteris (g. 1951 m.), gyvenanti Šakiuose, pastebėjo, kad, išdaužus lango stiklą, įsibrauta į jai priklausantį sodo namelį, esantį Šakiuose Draugystės 3-joje gatvėje, tačiau niekas nepavogta.
Birželio 8 d. 13.30 val. šakietė pastebėjo, kad įsibrauta į sodo namelį, esantį Šakiuose Draugystės 1-ojoje gatvėje, ir iš namelio pavogtas sieninis šviestuvas, vyno butelis, kiti smulkūs namų apyvokos daiktai. Taip pat nupjauti elektros instaliacijos laidai, sulaužytas vietinės signalizacijos blokas, išmėtyti daiktai, išvartyti baldai. Nuostolis apie 100 eurų.
 
Sumušė
Birželio 8 d. 21.30 val. į namus grįžęs sūnus (g. 2002 m.) motinai pranešė, jog mokyklos stadione vaikinas (g. 2001 m.) sudavė jam į veidą ir nuskėlė  dantį.

Smurtavo
Birželio 11 d. apie 6 val. namuose, Šakiuose Bažnyčios g., vyras (g. 1981 m.) smurtavo prieš savo tėvą (g. 1953 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px