Kriminalai (2020-02-04)

Mirė
Sausio 30 d. 9 val. Gelgaudiškyje Klevų g., savo namuose rasta mirusi moteris (gim. 1960 m.). Kūnas be išoriškai matomų smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti kūnas išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrį.

Apgavo sukčiai
Sausio 31 d. į policiją kreipėsi Išdagų k. gyventoja (gim. 1958 m.) ir pranešė, kad ją prieš dvi dienas apgavo sukčiai. Moteris teigė, kad sausio 29 d. gavo SMS žinutę į savo asmeninį telefoną, kad laimėjo mobiliojo ryšio telefoną „Samsung“ ir 1 tūkst. eurų, bet, norint atsiimti laimėjimą, reikia nupirkti telefonų papildymus „Labas“ bei „Pildyk“. Moteris nupirko papildymų, jų kodus padiktavo telefonu paskambinusiam asmeniui. Sukčius iš moters išviliojo 600 eurų.
 
Smurtavo
Vasario 1 d. Gelgaudiškyje, Darbininkų g., savo namuose prieš moterį (gim. 1971 m.) smurtavo vyras (gim. 1982 m.). Vyrui nustatytas 1,94 prom. girtumas. Moteriai nustatytas 2,41 prom. girtumas. Moteris pristatyta į Šakių ligoninę, vyras sulaikytas.

Vairavo išgėręs
Vasario 2 d. apie 8 val. Lekėčių mstl. policija patikrinimui sustabdė automobilį „Opel Zafira“. Automobilį vairavo išgėręs vilkaviškietis (gim. 1960 m.). Vyrui nustatytas 1,57 prom. girtumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kas lemia žemą rajono poziciją švietimo srityje?

klausimelis 05 21Edvinas iš Šakių:

Manau, mokiniai yra per mažai motyvuoti mokytis. Aš, pavyzdžiui, baigiau aštuonias klases, buvo kitokie laikai, bet siekiau, stengiausi mokytis. Ir toliau mokiausi, baigiau technikumą. Sūnus baigė universitetą, anūkai dar maži. Kaimo vaikai mokosi ne prasčiau. Netgi labiau pasiekia aukštų pasiekimų. 

klausimelis 05 21 2

Ričardas iš Bliuviškių:

Manau, ir tėvai turėtų labiau rūpintis vaikų mokslais. Bet yra ir pačių mokinių be motyvacijos. Mačiau – stovi prie Darbo biržos du mokiniai, o ne pamokose. Savo laiku siekiau mokytis, nebuvo jokia kančia eiti į mokyklą. Baigiau devynias klases, vėliau įsidarbinau. Girdėjau – Griškabūdyje mokytojų trūksta. Netiesa, kad kaimo vaikai prasčiau mokosi, mūsų kaime vienoje šeimynoje augantys vaikai labai aukštų rezultatų yra pasiekę.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.