Kiduliuose „sprogusi“ sekcija ant kojų sukėlė „Aras“ išminuotojus

arasVėlų pirmadienio vakarą Šakių rajono policijai penktą dešimtį įpusėjęs Kidulių kaimo gyventojas R. K. pranešė, kad jo namuose įvyko sprogimas, kurio metu buvo apgadinti baldai ir namų apyvokos daiktai. Namų šeimininkas įvykio metu jau miegojo, todėl aplinkybių nurodyti negalėjo. Jis tik girdėjo kažką panašaus į sprogimą.

Nuo naktį pasigirdusio didelio garso pabudęs R. K. policijai tikino, kad į jį kažkas kėsinosi. R. K. pranešė, kad jo kambaryje nugriaudėjo sprogimas, dėl jo nugriuvo sekcija, sudužo indai bei buvo apgadinti kiti namų apyvokos daiktai. Atvykę policininkai, pamatę sulaužytus baldus, išdaužytus indus, elgėsi pagal instrukcijas – patys nėjo į galimo sprogimo vietą, paskelbė planą „Skydas“ ir iškvietė „Aro“ išminuotojus. Naktį iš Vilniaus buvo iškviesti antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai. Įvykio metu nei vyriškis, nei sugyventinė nenukentėjo. Į įvykio vietą atvykę „Aro“ pareigūnai ilgai tyrinėjo kambarį, bet jokių sprogimo pėdsakų nerado. Atlikę tyrimą, pareigūnai konstatavo, kad jokio sprogimo ten nebuvo. Pasirodo, tąnakt R. K. kambaryje nuvirto daiktais apkrauta sekcija. Viršutinė sekcijos dalis buvo nepritvirtinta prie apatinės ir nugriuvo pati, neatlaikiusi daiktų svorio.

Kaip teigė Šakių RPK viršininkas M. Skruibis, kiduliečio R. K. pranešimas laikomas realiu. „Aro“ išminuotojų atvykimo išlaidos bus apmokėtos valstybės lėšomis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.