Nubaustas pasikarščiavęs jaunuolis

Rajono apylinkės teismas išnagrinėjo šakiečio, Lietuvos žemės ūkio universiteto studento Juozo Sinkevičiaus (gim. 1989 m.) bylą, kurioje jis buvo kaltinamas žmogaus sužalojimu ir viešosios tvarkos pažeidimu.

Praėjusių metų gruodžio 7 dieną, apie 21 val. viešoje vietoje - UAB „Maxima LT“ priklausančiame prekybos centre „Maxima X“, esančiame V.Kudirkos g., Šakiuose, prie durų, įžūliu elgesiu, demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams, kitų žmonių akivaizdoje, tyčia, sudavė kumščiu uniformuotam prekybos centro apsaugos darbuotojui R.K. į veidą, tokiu būdu jį sužalodamas ir sutrikdydamas visuomenės rimtį ir tvarką.

Katinamojo atsakomybę lengvinanti aplinkybė yra ta, jog kaltinamasis prisipažino padaręs nusikaltimą ir nuoširdžiai gailisi bei atlygino padarytą žalą R.K. bei Valstybinei ligonių kasai. Lietuvos žemės ūkio universiteto agronomijos fakulteto dekanas šį studentą charakterizavo teigiamai.

Rajono apylinkės teismas J.Sinkevičių pripažino kaltu ir nubaudė jį 1300 Lt bauda, kuri turi būti sumokėta per du mėnesius nuo teismo sprendimo įsiteisėjimo dienos.

Nuosprendis neįsiteisėjęs.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.