Patvirtinti pirmieji pasiūlymai

Kaip informavo Šakių miesto Vietos veiklos grupės (VVG) pirmininkė Aistė Bakaitė, patvirtinti pirmieji siūlomų finansuoti vietos plėtros projektinių pasiūlymų sąrašai. Pirmojo kvietimo metu gauti aštuoni projektiniai pasiūlymai.

Pagal Vietos plėtros strategijos uždavinio„ Didinti socialinę atskirtį patiriančių asmenų integraciją į visuomenę pasitelkiant savanorius“ pirmą veiksmą „Darbingų asmenų ir jų šeimos narių užimtumo veiklų organizavimas“, projektinius pasiūlymus pateikė penki pareiškėjai: Cirko meno asociacija, UAB „Tarzanas“, Šakių sporto klubas „Audra“, „Gelbėkit vaikus“ Šakių vaikų dienos centras, Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Šakių viltis“.
 
Dar trys pareiškėjai: „Gelbėkit vaikus“ Šakių vaikų dienos centras, VšĮ „Namai visiems“ ir Šakių socialinių paslaugų centras – sieks gauti lėšų antrame veiksme „ Socialinių paslaugų teikimas savanoriškos pagalbos pagrindu“.

Pasak A. Bakaitės, liepos 12 d. Šakių miesto VVG valdybos narių susirinkime buvo patvirtinti išvardintų pareiškėjų projektinių pasiūlymų sąrašai ir perduoti tolimesniam svarstymui Vidaus reikalų ministerijai bei Europos socialinio fondo agentūrai.

„Džiaugiamės pareiškėjų aktyvumu, rugsėjo mėnesį planuojami dar du kvietimai skatinti neaktyvių darbingų asmenų užimtumą ir verslumą Šakių mieste“, – informavo A. Bakaitė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.