Atkeliavo Šakių miesto eglė

eglutePraėjusį ketvirtadienį šakiečiai galėjo matyti įdomų vaizdą – šalutinėmis gatvėmis, su kranu, lydima policijos buvo gabenama eglė, puošianti miestą Kalėdų laikotarpiu.  

Nuotr. Kalėdiniu laikotarpiu miestą puoš prie „Jaunystės“ augusi eglė.

Anksčiau būdavo puošiama  auganti prie Šakių kultūros centro eglė, čia vykdavo ir jos įžiebimo šventė. Šiemet renginys persikels į atnaujintą miesto skverą. „Suderinome du dalykus – vykstančią kultūros namų rekonstrukciją ir tai, kad šiemet buvo atnaujintas skveras. Jis tapo tikrai gražia erdve, kurią norisi išnaudoti. Be to, iš jaunystės pamenu, kad  skvere visada būdavo puošiama eglė, taigi ši vieta turi ir sentimentalią vertę“, – šypsojosi Šakių kultūros centro direktorius Raimondas Januševičius.

„Jaunystės“ eglė

Nors R. Januševičius juokauja, kad eglutė atkeliavo iš...

(Daugiau paskaityti galite gruodžio 8 dienos laikraštyje arba po savaitės internete)

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.