Naktinis žygis pasiteisino su kaupu

helovinas dviraciai
Naktinį dviračių žygį miško keliukais išbandė beveik 40 dviračių sporto entuziastų ne tik iš mūsų rajono, bet ir Kauno bei Jurbarko ir visi džiaugėsi galimybe puikiai praleisti laiką ir įsitikinti, kad dviračiai sezoniškumo tiesiog neturi. Organizatorių nuotr.


Sporto ir laisvalaikio klubo „Vėjas“ pirmą kartą surengtas naktinis Helovino dviračių žygis pranoko bet kokius lūkesčius. Klubo prezidentas bei pagrindinis idėjos generatorius Mindaugas Balčiūnas sako, kad tuo nebus apsiribota ir naujų projektų bus siūloma ir ateityje.
 
Apie sumanymą paklaustas M. Balčiūnas sako, kad mintis pasiskolinta, nes kažką panašaus kažkur yra matęs, tad kilo idėja naktinį žygį miško keliukais surengti ir rajone.

„Tikrai nesureikšminam Helovino, tiesiog penktadienis prieš ilgąjį savaitgalį pasirodė puikus laikas įgyvendinti brandintą mintį ir parodyti visuomenei, kad dviračiams sezoniškumo nėra ir šiuo metu miškuose tiesiog fantastika“, – sako M. Balčiūnas, pats su bendraminčiais jau nekart išbandęs miško kelius.

Jo iniciatyva pasiteisino su kaupu, tad jis juokiasi, kad tai tik užaugina sparnus ir motyvuoja nesustoti. Tad jau gvildenama mintis žygį organizuoti ir žiemą, ateityje taip pat pasiūlyti naujų projektų.

Šįkart į naktinį žygį susirinko 37 dviratininkai ne tik iš Šakių, bet ir Kauno, Jurbarko. Iš anksto buvo skelbta, kad planuojama numinti apie 30 km, tačiau M. Balčiūnas sako, kad ne į kilometrus reikėtų orientuotis.

„Tai tik skaičiai, ne čia esmė. Svarbu, kaip praleidai laiką, kokias emocijas patyrei, kaip jauteisi. Nėra geresnio kaifo – jokio vėjo, automobilių, trasa nuostabi, viskas puiku, tik žmonės tarsi rėmuose vis dar gyvena“, – sako M. Balčiūnas.

Jis dėkingas ir Šakių visuomenės sveikatos biurui, kuris nuolat palaiko ir kartu įgyvendina ne pirmą sumanymą, šįkart visus dalyvius vaišino sriuba.

„Ačiū visiems už bendrystę. Nepakartojami įspūdžiai ilgam liks atmintyje“, – dėkojo klubo „Vėjas“ prezidentas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.