Dovanokit šypseną - paremkit vienišus ir skurdžiai gyvenančius senelius

dovanokit sypsenaAtvira, visuomeninė, ne pelno siekianti jaunų žmonių organizacija „Mano Šakiai“, kurios pagrindinis tikslas - per įvairias veiklas ir iniciatyvas daryti gerus darbus Šakių rajonui ir jo žmonėms, kviečia prisidėti prie projekto „Dovanoju šypseną“.
 
Nuotr. Seneliams skirtas dovanas iki gruodžio 20 dienos atneškite ir palikite akvariume, kuris įrengtas UAB „Gulbelė“ parduotuvėje (V.Kudirkos g. 61/1, Šakiai).
 
Veiklus mūsų rajono jaunimas pradėjo įgyvendinti socialinį projektą „Dovanoju šypseną“, kuris skirtas vienišiems ir skurdžiai gyvenantiems seneliams. Pasak organizacijos „Mano Šakiai“ pirmininko Mindaugo Tarnausko, bendradarbiaujant su rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriumi, prieš Šv.Kalėdas planuojama aplankyti apie šimtą senelių, kuriems ypač reikalinga pagalba. „Visų mūsų aplinkoje gyvena senyvo amžiaus žmonių. Jų tarpe yra nemažai tokių, kurie yra vieni, be artimųjų ir jų palaikymo, - apie projekto svarbą kalbėjo jaunimo organizacijos vadovas. - Tokiems seneliams ypač svarbus visų mūsų dėmesys ir dalelė šilumos. Nelikime abejingi ir padovanokime vienišiems seneliams šypseną!“

Jaunų žmonių organizacija kreipiasi į rajono visuomenę ir verslininkus kviesdama prisidėti prie projekto, išpildant senelių norus, t. y. nuperkant jiems reikalingų daiktų, dovanojant savo pačių numegztų pirštinių ar nunertų šalikėlių. Dovanėlę supakuokite ir užrašykite šventinį pasveikinimą. Prie projekto taip pat galite prisidėti dovanodami seneliams maisto produktų: aliejaus, cukraus, rūkytos dešros, arbatos, kavos, kondensuoto pieno, šokolado, sausainių, medaus, konservų, miltų, makaronų ir kt. Jei neturite laiko ieškoti dovanos, tačiau norite prisidėti prie projekto, galite paaukoti pinigėlių, už kuriuos bus nupirkti reikalingiausi daiktai.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.