Vėtra vartė medžius

Sekmadienio pavakarę praūžus nemenkai vėtrai Šakių mieste, ugniagesiai gelbėtojai vyko du kartus šalinti nugriuvusių medžių.
 
Kęstučio gatvėje į dviejų aukštų gyvenamąjį namą įsirėmė virstanti eglė, kuri užtvėrė ir eismą vienoje pagrindinių miesto gatvių. Atvykę ugnegiasiai išvydo ant mūrinio daugiabučio stogo užvirtusią eglę.

Apie vidurnaktį Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai vėl gavo pranešimą, kad mieste Vasario 16-osios ir Basanavičiaus gatvių sankryžoje yra nugriuvęs medis. Atvykę į iškvietimą ugnegiasiai gelbėtojai išvydo skersai gatvės nugriuvusį beržą.

Abu išversti medžiai netrukus buvo pašalinti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px