Paaiškėjo, kas pretenduoja į seniūno kėdę

Lapkričio 4 d. įvyko Valstybės tarnybos departamento skelbtas konkursas Barzdų seniūnijos seniūno pareigoms užimti. O kaimyninės seniūnijos – Žvirgždaičių – konkursinė atranka neįvyko.

Iš pradžių į Barzdų seniūno pareigas kandidatavo šeši asmenys, vėliau buvo likę tik penki, o trečiadienį konkursinėje atrankoje dalyvavo tik trys kandidatai. Savivaldybės administracijos direktorius Dainius Grincevičius jau trečiadienį informavo, kad daugiausiai konkursinių balų surinko dvi moterys – Jurgita Didžiulienė ir Danguolė Gečionienė. Šiuo metu Valstybės tarnybos departamentas tikrina šių kandidačių tinkamumą, o po šios procedūros, jeigu kandidatės bus tinkamos, kuri iš jų taps Barzdų seniūne, turės per dešimt dienų apsispręsti pats administracijos direktorius D. Grincevičius. Abi kandidatės yra rajono gyventojos.
 
Šiuo metu savivaldybės administracija dar ieško seniūno Žvirgždaičių seniūnijai, čia taip pat konkursinė atranka turėjo vykti trečiadienį,paraiškas buvo pateikę du kandidatai. Tačiau konkursinė atranka neįvyko, nes susirgo vienas iš trijų komisijoje turėjusius dalyvauti seniūnaičių. Pagal galiojančią tvarką, komisijoje privalo dalyvauti ne mažiau kaip trys ir ne daugiau kaip keturi to krašto seniūnaičiai, tad konkursinę atranką teks Valstybės tarnybos departamentui organizuoti dar kartą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px