Kalėdų Senelio prašo sutvarkyti mamytei dantukus...

laiskas kaledu sen
„Padovanokime MAMAI šypseną“, – taip vadinasi naujasis labdaros ir paramos fondo „Gera dalytis“ projektas, kuris, viliamasi, taps tikru kalėdiniu stebuklu šešių vaikų mamai, kuri su kiekvienu nėštumu vis netekdavo dantų...

„Šių šešių šaunių vaikų mama yra tvirtybės įsikūnijimas – ji nesiskundžia, neprašo paramų, o stengiasi iš paskutiniųjų eiti ir užsidirbti. Vyriausias sūnus jau suaugęs, bet nuo gimimo turi negalią ir jam reikalinga nuolatinė slauga“, – labdaros fondo puslapyje rašė Inesa Viliūšienė ir vėliau patikslino, kad šeima atrinkta atsakingai ir verta pagarbos.
 
Informuojama, kad odontologijos klinika paskaičiavo, kad dantų implantai galėtų kainuoti 10 tūkst. eurų.

„Nežinom, ar pavyktų tokią sumą surinkti, bet kiek surinksim, tiek – dėsim protezus implantuojant tik kelis dantis, kad tvirtai prilaikytų protezą. Na, o jei įvyks stebuklas – bus galima implantuoti visus dantis“, – rašoma labdaros ir paramos fondo puslapyje ir patikslinama, kad pradinukės Kalėdų Seneliui rašytame laiške rašoma ir apie kiaurą stogą bei langus, kuriuos iš savų resursų žada sutvarkyti „Gera dalytis“.

Mergaitės laiškas (kalba šiek tiek redaguota) skamba taip:

„Kalėdų Seneli, man dabar rūpi ne dovanos, man rūpi mamytė... Aš norėčiau, kad mama susitvarkytų dantukus, nes jai labai sunku ką nors įkąsti ir tada mama nervuojasi ir nors neverkia. Pas mus dar langus reikia susitvarkyti, nes mergaičių kambaryje lange yra skylutė, o pro skylutę eina stiprus vėjas ir tada kambaryje būna šalta, nes lango viena pusė yra iškritusi, pečius labai mažas ir labai silpnai šildo mūsų kambarius... Mano sesei naktį irgi būna šalta, nes po palange yra skylutė. Kai kuriuose kambariuose nuo stogo laša, tai mes ant grindų dedam stiklainius arba blogus rūbus. Mums labai sunku gyventi, nes visur būna tik mokesčiai arba bėdos, o ypač kai yra trijų metų sesutė, tai su ja irgi būna labai sunku.“

Norintys ir galintys prisidėti prie stebuklo sukūrimo ir šypsenos padovanojimo mamai, tai gali padaryti paaukodami „Gera dalytis“.

„Draugo“ inf.

Labdaros ir paramos fondas GERA DALYTIS.
Įmonės kodas 304504844
LT767300010152792506
Pavedimo paskirtyje BŪTINA nurodyti
MAMOS ŠYPSENAI.
Beje, aukojančioms įmonėms išrašomos paramos sutartys.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.