Džiaugiasi dovanų gautomis slidėmis

slides vaiku centras
Penktadienį slidės perduotos Šakių vaikų dienos centrui, kurio lankytojai jau laukia sniego ir galimybės išbandyti dovanas. Organizatorių nuotr.


Šakių vaikų dienos centro „Šypsenos“ vadovė Jūratė Arštikaitienė sako, jog gerai žinomas posakis – ruošk roges vasarą, o ratus žiemą – pasiteisino.
 
J. Arštikaitienė informuoja, kad vos nutirpus gausiam pernykščiam sniegui, fondo „Šakių bendruomenės centras“ įkūrėjas Vykintas Augustaitis pradėjo brandinti idėją parūpinti Šakių vaikams slides. Pats slidinėdamas ir šiam užsiėmimui jausdamas simpatijas jis pasigedo vaikų su slidėmis, tad ėmė ieškoti galimybių. O kai ieškai, žinia, ir randi. V. Augustaitis 500 eurų slidėms paprašė iš Šakių rajono savivaldybės Sporto rėmimo programos. Prie idėjos prisidėjo UAB „Gulbelė“, UAB „Lauksva“ ir „Zanavykų bankelis“. Slides saugoti ir jomis naudotis patikėta Šakių vaikų dienos centrui „Šypsenos“. V. Augustaitis tikisi, kad slidės bus paskata vaikų dienos centro savanoriams, motyvuos juos savanorystei.

Spalio 8 d. V. Augustaitis vaikų dienos centro lankytojams perdavė slides.

„Žemėlapyje buvo proga vaikams aplankyti keletą šalių, mat pačios slidės suomiškos, lazdos gamintos Švedijoje, apkaustai – norvegiški, o batai gaminti Slovėnijoje“, – pasakojo J. Arštikaitienė ir džiaugėsi, kad kai yra idėjų generatorių, jiems belieka su stipria rėmėjų komanda jas padėti įgyvendinti.

Beje, V. Augustaitis prasitarė, kad tai tik pradžia, mat jis nori, kad slidėmis galėtų pasinaudoti bet kuris Šakių vaikas ar jaunuolis. Tad kas žino, kokios idėjos realybe virs ateityje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px