Pasiuntė žinutę kraštiečiams

laisves partija iskaba
Praėjusį penktadienį Laisvės partijos Šakių skyrius šakiečiams pasiuntė žinutę, kad jiems svarbios visos šeimos ir greta Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos plakato, skelbiančio, kad jie už tradicinę šeimą, „laisviečiai“ pakabino saviškį.  

Pranešime spaudai Laisvės partijos Šakių skyriaus pirmininkas Mantas Aleksa pasakoja, kad mintį pasiųsti šią žinutę pasiūlė Šakiuose svečiavęsis Žmogaus teisių komiteto pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius.
 
„Šia mūsų žinute siekiame į miesto kasdienybę įnešti daugiau spalvų, įvairovės, pozityvo bei pasiųsti žinutę, kad visos šeimos yra svarbios. Minčių apie mūsų partijos reklamą mieste buvo jau senokai, bet galutinai apsispręsti padėjo Seimo nario T. V. Raskevičiaus vizitas. Jį, vos tik atvykusį į miesto centrą, pasitiko kitos politinės jėgos žinutė, skirta tik tradicinėms šeimoms. Vis dar nesuprantu, apie kokią tradicinę ir netradicinę jie taip dažnai kalba, todėl nusprendėme sureaguoti ir šakiečiams pasiųsti pozityvią žinutę, jog nėra prasmės rūšiuoti šeimų. Net neabejoju, kad ši mūsų reklama paglostys širdį ne vienam kraštiečiui. Džiaugiamės ir tuo, kad pagaliau Šakių politinėje arenoje atsiranda vietos tokiai drąsiai bei ryškiai partijai“, – pasakojo Laisvės partijos Šakių skyriaus pirmininkas M. Aleksa.

Pranešime spaudai minima, kad pasirinkta vieta nėra atsitiktinė. Dabar vienoje vietoje galima matyti dvi ideologiškai skirtingų partijų reklamas su priešingomis žinutėmis, o tai, pasak M. Aleksos, gera pradžia diskusijoms, žmonių švietimui.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.