Socialinio būsto raktai atiduoti seniūnijai

soc_bustasPraėjusį antradienį speciali statybų vertinimo komisija lankėsi Šakiuose, Kęstučio gatvėje, naujai pastatytame socialiniame 24 butų name. Jau šiandien daugiabučio namo butų raktai bus perduoti Šakių seniūnijos žinion.

Sausio 25 dieną Šakiuose naujai pastatytame socialiniame 24 butų name lankėsi speciali statybos užbaigimo komisija, sudaryta Marijampolės teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyriaus vedėjo Zenono Galadausko.

Komisiją sudarė jos pirmininkas Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos Marijampolės teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyrius specialistas Antanas Pocevičius, Valstybinės energetikos inspekcijos skyriaus inspektorius Juozas Naujokas, Šakių rajono vyriausioji architektė Vita Valaitienė, Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininkas Gintaras Ščajevas, Marijampolės visuomenės sveikatos centro direktorė Asta Šiaučiūnienė, Marijampolės apskrities žmonių su negalia specialistas Algimantas Antanas Gudaitis, VĮ „Marijampolės regiono keliai“ direktoriaus pavaduotojas – vyriausiasis inžinierius Placidas Šleinota, UAB „Šakių vandenys“ direktorius Vaidas Litinskas, Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato kelių policijos skyriaus vyresnysis specialistas Romualdas Bagdonas.

Pasak savivaldybės Ūkio skyriaus vedėjo K. Kuncaičio, patikrinimo metu buvo gauta pastaba dėl konteinerio įrengimo aikštelės, kuri turi būti sutvarkyta iki šio penktadienio. Vedėjas patikino, kad jau šiandien generalinis rangovas UAB „Rūdupis“ turi perduoti namo butų raktus seniūnijai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.