Ne visiems etatams skelbs konkursus

Jau rytoj paaiškės, kas užims Kidulių seniūnijos sekretorės pareigas. Laisvų etatų savivaldybėje yra ir daugiau, tačiau ne visiems iš jų skubama skelbti konkursus.

Pasak administracijos direktoriaus Juozo Puodžiukaičio, jau antradienį paaiškės, kas užims laisvą Kidulių seniūnijos sekretorės vietą. Penktadienio žiniomis, į ją pretendavo 20 kandidatų.

Birželio 29 dieną iš darbo išėjo Socialinės paramos skyriaus specialistė, kuri čia dirbo nuo pat skyriaus įkūrimo pradžios. Šiuo metu skyriuje dvi specialistės atostogauja, tad darbo krūvis gula ant trijų darbuotojų ir vedėjos Leonoros Pocevičiūtės pečių. Pasak vedėjos, žinant kokia socialinė situacija yra rajone ir šalyje, net nereikėtų klausti apie darbo krūvius, kurie ir taip milžiniški. „Pas mus darbo tik daugėja“, - tikino L. Pocevičiūtė. Iš viso skyriuje šiuo metu yra šeši etatai. Pasak J. Puodžiukaičio, jau artimiausią savaitę Socialinės paramos skyriaus specialistės pareigoms užimti bus skelbiamas konkursas. „Žinome, kad ten dideli krūviai ir dabar mažai dirbančiųjų, tačiau jau tikriausiai šią savaitę skelbsime konkursą, o darbuotojoms gal kokį 20 proc. priedą nustatysim ir bus gerai“, - tikino administracijos direktorius.

Jau senokai laisvi etatai yra Švietimo ir sporto bei Biudžeto ir turto skyriuose, tačiau nė vienam iš jų kol kas neskubama skelbti konkursų. Pasak J. Puodžiukaičio, Biudžeto ir turto skyriuje kol kas užtenka esančios specialistų komandos, o Švietimo ir sporto skyriuje ir taip yra įsteigtas vedėjos pavaduotojo etatas. „Su Švietimo skyriumi irgi dar tikrai lauksime ir žiūrėsime, nes ten ir taip vienas papildomas pavaduotojo etatas, tad neskubėkime“, - patikino administracijos direktorius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.