Neišvengiamai teks užlipti ant nuospaudos...

Greitu metu turėtų paaiškėti, kaip baigsdamijonaitisis įsiplieskę nesutarimai Socialinių paslaugų centre. Trečiadienį po pietų komisija rinkosi galutiniam išvadų aptarimui.
 
Nuotr. Komisijos pirmininkas A. Damijonaitis išvadų kol kas išsamiau nekomentuoja.
 
Pasak komisijos pirmininko, administracijos direktoriaus pavaduotojo Algimanto Damijonaičio, galutinės išvados bus tik savaitės pabaigoje. Trečiadienį galutiniam jų aptarimui rinkosi komisija, po to jos bus pateiktos administracijos direktoriui Juozui Puodžiukaičiui. Būtent jis turės priimti vienokius ar kitokius sprendimus, nes komisija pateiks tik rekomendacinio pobūdžio išvadas, o direktorius – tiesioginis jų darbdavys – turės padėti galutinį tašką. „Tikrai įdėmiai viską žiūrėjome, nes bėdų ir problemų ten tikrai nemažai“, - teigė komisijos pirmininkas. Be to, jis pripažino, kad komisijai nepavyko atsakyti į visus keliamus klausimus, nes tiesiog kai kuriais aspektais tai ne jų kompetencija. Todėl, kaip teigė A. Damijonaitis, bus rekomenduojama kreiptis į rajono Etikos komisiją, tarybą, o jei ne, galvojama, kad keliamus klausimus turėtų spręsti Lietuvos vyriausioji tarnybinės etikos komisija. „Kaip bebūtų, neišvengiamai teks užminti, jei ne ant vienos, tai ant kitos nuospaudos. Tai neišvengiama“, - teigė komisijos pirmininkas, tačiau išsamiau išvadas komentuoti atsisakė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px