Kas susitiks rajono vyrų krepšinio lygos B pogrupio pusfinalyje?

Sausio 18 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko rajono vyrų krepšinio lygos B pogrupio rungtynės, po kurių paaiškėjo, kad pusfinalyje susikaus „Tauro“, „Gelgaudiškio“, „Splito“ ir „Spurto – Noragros“ komandos.
 
Pirmieji dėl teisės žaisti pusfinalyje susirungė „Tauro“ ir „Spartos“ ekipų žaidėjai. Šįsyk stipresni buvo „Tauro“ krepšininkai, kurie rezultatu 66:45 įveikė „Spartos“ komandą. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo R. Nevidomskis, pelnęs 22 taškus, ir R. Sakalauskas, pataikęs 14 taškų. Varžovų komandoje pasižymėjo V. Morkevičius, įmetęs 15 taškų, ir M. Šereika, kurio sąskaitoje 11 taškų. Taigi pirmieji į pusfinalį pateko „Tauro“ krepšininkai.

Antrieji jėgas aikštelėje išbandė „Gelgaudiškio“ ir „Gotlybiškių“ komandų žaidėjai. Rezultatu 79:39 varžybas laimėję gelgaudiškiečiai užtikrintai žengė į pusfinalį. Geriausiai tos dienos žaidime pasirodė M. Švelnys, pelnęs 26 taškus, ir A. Dabrila, įmetęs 16 taškų. Gotlybiškiečių tarpe rezultatyviausiai žaidė A. Olšauskas, pataikęs 18 taškų, ir D. Martinkaitis, kurio sąskaitoje 11 taškų.

Po jų susikovė kitos dvi B pogrupio ekipos – „Splitas“ ir „Veteranas“. Jų susitikimas baigėsi „Splito“ krepšininkų pergale. Jie rezultatu 76:48 įveikė savo varžovus ir dėl pergalės kitą sekmadienį kausis pusfinalyje. Labiausiai komandoje pasižymėjo A. Kušlevičius (19 taškų) ir R. Žebrauskas ( 9 taškai). „Veterano“ komandoje po 12 taškų pelnė G. Bacevičius ir V. Racevičius.

Paskutinieji ketvirtfinalyje rungėsi „Spurto – Noragros“ ir „Trigados“ žaidėjai. Jauniesiems „Trigados“ krepšininkams ir šį kartą teko pripažinti „Spurto – Noragros“ sportininkų pranašumą rezultatu 41:65. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo R. Zymonas, pelnęs 18 taškų, ir Š. Girdauskas, įmetęs 14 taškų. Varžovų komandoje rezultatyviausiai žaidė E. Adomaitis (11 taškų) ir D. Balsevičius (8 taškai).
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px