Trečias kartas nemelavo

Praėjusią savaitę Šakių „Zanavykas“  Nacionalinėje krepšinio lygoje sužaidė dar dvejas reguliariojo sezono rungtynes. Abu kartus susitiko su Molėtų „Ežerūnu – Kariu“. Per pirmąsias šakiečiai užtikrintai nugalėjo Molėtų krepšininkus (84:70), antrosios baigėsi pralaimėjimu (75:82).  „Zanavykui“ nepavyko trečią kartą šiame sezone nugalėti antroje turnyrinės lentelės vietoje esančios komandos.
 
Pirmąsias rungtynes su Molėtų „Ežerūno – Kario“ komanda „Zanavykas“ žaidė savų žiūrovų akivaizdoje. Nuo pirmojo kėlinio pradžios iniciatyvą perėmę į savo rankas šakiečiai užtikrintai pirmavo iki pat rungtynių pabaigos. Ketvirtasis kėlinys buvo tik formalumas - zanavykai šventė pelnytą pergalę.  

Daugiausiai prie jos prisidėjo Paulius Beliavičius, pelnęs 23 taškus (6 rez. perd., 22 naud. bal.), Šarūnas Beniušis, pataikęs 17 taškų (7/9 dvit., 8 atk. kam., 26 naud. bal.), ir Marijus Užupis, įmetęs  11 taškų (3/5 trit., 6 atk. kam., 15 naud. bal.). Varžovų komandoje pasižymėjo Gintautas Matulis (16 t., 4/5 dvit., 4 rez. perd., 21 naud. bal.), Saulius Kuzminskas (15 t., 5/7 dvit., 17 naud. bal.) ir Žygimantas Šeštokas (12 t.).

Antrąsias rungtynes išvykoje su „Ežerūno – Kario“ krepšininkais „Zanavykas“ pradėjo užtikrintai ir du kėlinius pirmavo.  Trečiajame kėlinyje jau šeimininkai kontroliavo rungtynių eigą ir prieš lemiamą ketvirtį alsavo savo varžovams į nugarą. Lemiamame kėlinyje molėtiškiai susigrąžino iniciatyvą į savo rankas ir ją išsaugojo iki pat rungtynių pabaigos. Šakiečiams teko pripažinti varžovų pranašumą (75:82).

Rezultatyviausiai „Zanavyko“ komandoje žaidė M. Užupis (21 t., 4/6 dvit., 15 naud. bal.), P. Beliavičius (3/4 dvit., 19 naud. bal.) ir T. Tamošiūnas (3/5 trit., 20 naud. bal.). Molėtų ekipoje geriausiai pasirodė G. Matulis (25 t., 7/10 dvit., 11/11 baud. met., 32 naud. bal.), Evaldas Baniulis (19 t., 7/10 dvit., 11 atk. kam., 6 rez. perd., 33 naud. bal.) ir S. Kuzminskas (19 t., 9/11 dvit., 26 naud. bal.).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px