Pripažino varžovų pranašumą

Praėjusį savaitgalį „Šakių“ komanda Regionų krepšinio lygoje (RKL) sužaidė dvejas rungtynes. Tačiau abejose fortūna buvo ne šakiečių pusėje.

Penktadienį namuose „Šakiai“ susitiko su Šilalės ekipa „Lūšis“ ir rezultatu 70:82 šakiečiams teko pripažinti varžovų pranašumą.

Rezultatyviausiai žaidė Aurimas Švelnys, pelnęs 14 taškų, Almantas Liepuonis pridėjo 13, Jokūbas Stanaitis 9 taškus.
 
Šeštadienį išvykoje „Šakiai“ susirungė su „Pakruoju“. Ir šis susitikimas šakiečiams buvo nesėkmingas. Rezultatu 85:61 pergale džiaugėsi pakruojiškiai.

Tarp šakiečių rezultatyviausiai pasirodė Lukas Patašius, pelnęs 13 taškų, Deividas Sakalauskas surinko 11, A. Švelnys pridėjo 8 taškus.

RKL B divizione A grupėje rungtyniaujantys „Šakiai“ tarp dvylikos komandų su dviem pergalėm ir penkiais pralaimėjimais yra aštuntoje turnyrinės lentelės vietoje

Šį penktadienį išvykoje „Šakiai“ susirungs su „Lietkabelis-2“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px