Stalo teniso turnyras – mokytojo atminimui

stalo tenisas
Nuotr. Stalo teniso turnyras mokytojo Česlovo Vyšnevecko atminimui rajone kiekvienais metais sutraukia nemažą būrį entuziastų.


Šakių „Varpo“ mokyklos Siesartėnų pagrindinio ugdymo skyriuje kovo 3 d. vyko stalo teniso turnyras mokytojo Česlovo Vyšnevecko atminimui. Į varžybas dalyviai atvyko iš Kauno, Alytaus, Šakių, Plokščių, Gotlybiškių ir Kudirkos Naumiesčio – iš viso apie 30 dalyvių.
 
Varžybose tarpusavyje žaidė vyrų ir moterų pogrupiai. Tarp moterų pirmą vietą laimėjo Aistė Puidokaitė (Duobiškiai), antrą vietą – Sandra Piliutytė (Plokščiai), trečią vietą užėmė Daiva Lenktaitienė (Gotlybiškiai).

Tarp vyrų geriausiai sekėsi pirmą vietą iškovojusiam Edgarui Butvilui (Gotlybiškiai), antrą vietą laimėjo Antanas Demikis (Kaunas), trečią užėmė Mantas Gardziulevičius (Kaunas).

Jau tradicinėmis tapusias varžybas, rengiamas kone dešimtmetį, organizavo Virginijus Povilaitis, jam padėjo kūno kultūros mokytojas Aurelijus Marčiulionis, Šakių r. savivaldybės jaunimo kūrybos ir sporto centras, Šakių „Varpo“ mokykla.​ Į varžybas atvyko ir mokytojo Č. Vyšnevecko dukra, kuri įteikė nugalėtojams marškinėlius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px