Slalomo taurę užbaigė naktiniu važiavimu

Praėjusį šeštadienį Šakiuose šalia J. Lingio parko vyko „Šakių slalomo taurė 3/3 Night Round“ varžybos, kuriose dalyvavo apie 40 dalyvių iš Jurbarko, Tauragės, Kauno, Rumšiškių, Vilkaviškio, Kelmės ir, žinoma, Šakių.

Jau prieš renginį organizatoriai „Trys su puse vožtuvo“ intrigavo, kad ilgai lauktame slalome bus daug kovos ir intrigos. Be to, teko išsiaiškinti, ar pirmuose etapuose lyderiavę dalyviai tokius pat įgūdžius demonstruos ir tamsoje. Ir išties iki vidurnakčio užsitęsęs renginys tiek dalyviams, tiek žiūrovams padovanojo puikių emocijų, tiesa, triukšmas nepatiko kaimynystėje įsikūrusiems gyventojams.
 
Iš viso dalyviai susirungė septyniose klasėse, taip pat buvo laukiama labiausiai išsiskiriančių, spalvingiausių, ryškiausių automobilių, o pats pačiausias buvo apdovanotas. Po balsavimo prizas atiteko Žydrūnui Stankevičiui.

Daugiausiai dėmesio sulaukė „Laisva“ klasė, kurioje varžėsi 20 dalyvių. Čia greičiausiai lėkė ir pirmą vietą iškovojo Edvinas Litvinskas, antrą vietą užėmė Vilmantas Frolovas, o trečią – Ligitas Kordušas. Visose klasėse laimėtojai, kaip ir visada, paaiškėjo susumavus geriausius du laikus po trijų važiavimų.

RWD (galiniais ratais varomų automobilių) klasėje susirungė 16 dalyvių. Čia niekas nepavijo pirmą vietą iškovojusio V. Frolovo, antras liko Tomas Kažemėkaitis, o trečią vietą užėmė Ernestas Grabauskas.

FWD (priekiniais ratais varomų automobilių) klasėje tarp 11 dalyvių nepralenkiamas buvo E. Litvinskas, antras – Mantas Bytautas, trečias – Aurimas Margevičius.

„Histori“ klasėje pirmą vietą iškovojo E. Grabauskas, antras buvo S. Šuopys, trečias – Tautvydas Kerpauskas.

Slalomui neliko abejingos ir dailiosios lyties atstovės. „Moterų“ klasėje važiavo šešios dalyvės. Geriausiai sekėsi pirmą vietą užėmusiai Jonei Aleksynaitei, antra liko Renata Jankauskienė, trečią vietą iškovojo Silvija Planutytė.

„Jaunimo“ klasėje nepralenkimas buvo Irmantas Buivydas, antrą vietą užėmė Paulius Šernas, o trečias buvo Kristijonas Balčius.

AWD (visais keturiais ratais varomų automobilių) klasėje vietas pasidalijo trys šioje klasėje važiavę sportininkai. Pirmą vietą iškovojo L. Kordušas, antrą – Giedrius Zubrickas, trečią – Raimundas Olkstinas.

Šis naktinis slalomas buvo paskutinis „Šakių slalomo taurės“ etapas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.