Permainingas savaitgalis

Praėjęs savaitgalis Šakių „Vyčio“ krepšininkams buvo gana įtemptas – penktadienį pralošė prieš tryliktoje vietoje esančią „Tauragės“ ekipą, o šeštadienį pergalę išplėšė po pratęsimo.

Penktadienį rezultatu 82:77 (23:25, 22:19, 19:22, 18:11) tauragiškiai įrodė pranašumą prieš Šakių „Vytį“, kuriam tai buvo trečioji nesėkmė paeiliui.
 
Lemiamame ketvirtyje sužaidus pustrečios minutės, Marijus Užupis pelnė du taškus ir „Vytis“ minimaliai pirmavo – 68:67, tačiau tada Deividas Keburys surinko šešis taškus ir spurtavę svečiai paėmė iniciatyvą į savo rankas bei atsitiesė po keturių pralaimėjimų iš eilės.

Tarp šakiečių rezultatyviausiai žaidė Marijus Užupis (8 atk. kam.) ir Aurelijus Pukelis, pelnę  po 15 taškų, Šarūnas Vingelis pridėjo 13, Erikas Jakštys 10 taškų.

Šeštadienį rungtynes geriau pradėjo „Sintek-Jonava“, kurie po pirmosios mačo dalies turėjo dviženklį pranašumą. Ketvirtajame kėlinyje įvyko Šakių klubo spurtas ir galiausiai varžybos baigėsi užtikrinta šakiečių pergale 89:80 (23:18, 20:14, 19:21, 12:21, 6:15).

Komandą į pergalę vedė Aurelijus Pukelis, pelnęs 27, Paulius Beliavičius 21, Karolis Kokoška ir Marijus Užupis pridėjo po 12, Paulius Semaška 11 taškų.

Jau šiandien namuose „Vytis“ priims „Gargždų SC“, o penktadienį prieš tą pačią ekipą žais išvykoje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.