Gerdžiūnuose – jubiliejinės tinklinio varžybos

tinklinisGerdžiūniškės Viktorija Puidokaitė ir Vėjūnė Bataitytė nusprendė, kaip suburti jaunimą, praplėsti draugų ratą bei smagiai praleisti laiką. Šiais metais Gerdžiūnuose jų iniciatyva, parašius jaunimo projektą, jau penktąjį kartą suorganizuotos tinklinio varžybos.

Nuotr. Tinklinio varžybose jėgas išbandė penkios vaikinų ir dvi merginų komandos.

Veiklios merginos džiaugiasi, kad jubiliejinis projektas, kaip ir priklauso, buvo išskirtinis. Paskutinę minutę varžybose pasiryžo dalyvauti ir dvi merginų komandos. Vaikinų komandų šiais metais tebuvo penkios.

Vaikinų kovos vyko taškas į tašką, tačiau varžybų pabaigoje išryškėjo dvi komandos lyderės. Tai lukšiečių „Projektas X“, kuriai atstovavo Aldas Cikana, Povilas Martišius ir Laimis Linertas ir gerdžiūniškių „Makavykai“, kurioje žaidė Julius Martynaitis, Justas Prekevičius bei Adomas Stanaitis. Šios komandos susirungė finale, kur po įtemptos kovos pirmąją vietą iškovojo „Makavykai“. Trečiąją vietą laimėjo „Žvejų“ komanda, kuriai atstovavo Deividas Kavaliauskas, Arnoldas Liudžius ir Audrius Laužius.
 
Po vaikinų prie tinklo stojo merginos. Nugalėtojomis tapo „Kažkas“. Komandoje žaidė Giedrė Bačkaitytė, Judita Stankūnaitė bei Rima Urbštaitė. Antrosios liko „Afroditės“ iš Lukšių. Šios komandos garbę gynė Paulina Molotokaitė, Diana Geršvaltaitytė ir Agnė Vaitkūnaitė.

Gerdžiūnų bendruomenės centro pirmininkė Jolanta Puodokienė visus nugalėtojus apdovanojo medeliais, diplomais bei arbūzais. Padėkos raštais už aktyvų dalyvavimą buvo pagerbtos „Ilguvos“ ir „Kindziulių“ komandos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.