Savivaldybės taurę iškovojo svečiai

tinklinis3Rugsėjo 1 dieną, Šakių „Žiburio“ gimnazijos stadione vyko rajono atviros pliažo tinklinio varžybos Šakių savivaldybės taurei laimėti.

Nors susirinko ne itin gausus būrys komandų, bet aikštelėje virė sportinės aistros. Lydimi praėjusios olimpiados šventiškumo, į startines pozicijas stojo trys Šakių, dvi Gerdžiūnų, viena Lukšių ir viena svečių – Kazlų Rūdos komanda. Matėsi, kad svečiai žaidė tikrai susikaupę, su olimpietiška dvasia ir prieš tai nepralaimėję nei vienų varžybų. Jie buvo apdovanoti aukso medaliais, nugalėtojų diplomais bei Šakių rajono savivaldybės taure, kurią įteikė Švietimo ir sporto skyriaus vyresnysis specialistas Juozas Jonuška. Nugalėtojų komandoje žaidė Mantas Urbanavičius, Arvydas Jankauskas ir Mindaugas Kinderis. Antrąją vietą iškovojo Lukšių „Zėmerių“ komanda, kurią sudarė Laimis Linertas ir Karolis Vilimaitis. Trečioje vietoje liko gerdžiūniškių Roko Kumštaičio ir Juliaus Martynaičio „Pamplės“ komanda.

Ketvirtoje vietoje liko šakiečių Eriko Kazlausko ir Tomo Butkaus „Famtas tapotamių“ komanda, kuriai taip pat buvo įteikti bronzos medaliai.

Baigę tinklinio varžybas, žaidėjai atsisveikino ir su vasara, bet buvo kupini ryžto kitą sezoną dar labiau suaktyvinti šią sporto šaką. Kitą pavasarį visiems teks ne tik dar labiau suglausti pečius norint pritraukti daugiau jaunimo ir iš kitų bendruomenių, bet ir įsirengti daugiau lauko tinklinio aikštelių. Šiai idėjai realizuoti nereikės daug finansų, bet tik noro ir gerų idėjų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px