Ramentai – ne kliūtis sėsti prie vairo

slalomas_nugaletojai2Praėjusį savaitgalį Kačerginėje vyko sprinto ir slalomo čempionato II etapo varžybos. Jose dalyvavo ir keletas šakiečių, tačiau prizines vietas pelnė ir geriausiai pasirodė broliai Kęstutis ir Tadas Viliūšiai.

Nuotr. Sprinte geriausiai sekėsi T. Viliūšiui, kuriam pirmąją vietą iškovoti nesutrukdė net sugipsuota koja. Antrasis šioje rungtyje liko Tado brolis Kęstutis, o trečiąją vietą, nušluosčiusi nosis varžovams, užėmė mergina.


Abu broliai dalyvavo ir sprinte, ir slalome. Sprinte, tarp 15 dalyvių, nepralenkiamas buvo Tadas, antroje vietoje palikęs  brolį Kęstutį. Šis antrasis liko ir slalome, kur varžėsi aštuoni sportininkai. Tadas slalome užėmė trečiąją vietą.

Nuostabą sukėlė tai, kad Tadas ant nugalėtojų pakylos stovėjo su ramentais. Pasirodo, dalyvauti čempionate jam nesutrukdė nei sužeista ir sugipsuota koja, nei tėvų raginimai to nedaryti. „Dėl traumos jau praleidau pirmąjį etapą. Šio praleisti negalėjau, nes būčiau negalėjęs kovoti dėl čempionų vardo. Tad kitaip jau būti tiesiog negalėjo“, - aiškino Tadas, pabrėžęs, kad jam tokio tipo varžybos bei adrenalinas itin svarbūs. Tad sėsdamas prie vairo vaikinas ramentus pasidėdavo ant keleivio sėdynės ir važiuodavo.

Gruodžio 9 dieną vyks trečiasis, iš aštuonių, čempionato etapas, kuriame toliau rungsis ir šakiečiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px