Griškabūdyje – tradicinės gatvės krepšinio varžybos

krepsinis griskabudisPraėjusį savaitgalį Griškabūdyje vyko tradicinės „3x3“ gatvės krepšinio varžybos, kuriose dalyvavo 38 komandos, suskirstytos į penkias amžiaus grupes. Nuo 1995 metų vykstantis turnyras gerokai išpopuliarėjo – pirmosiose varžybose jėgas išbandė tik keturios komandos.
 
Nuotr. Gatvės krepšinio varžybose jėgas išbandė penkių amžiaus grupių krepšininkai.
 
Pirmojoje grupėje, kuriai priklausė 10-12 metų amžiaus sportininkai, dalyvavo keturios komandos. Nugalėjo „Tik be pavydo scenų“ iš Griškabūdžio. Joje žaidė Arnas Buragas, Antanas Baranauskas, Šarūnas Sabaitis, Laurynas Sinkevičius. Antrieji šioje grupėje liko „Ringaudai“ iš Kauno rajono.

Antroje, 13 – 15 metų amžiaus grupėje susirungė septynios komandos. Čia geriausiai sekėsi šakiečių „Trigadai“ kurioje žaidė Povilas Vidžiūnas, Martynas Lozoraitis, Lukas Sėdaitis ir Karolis Striūpaitis. Antrąją vietą užėmė „Griškės mergos pačios gražiausios“ iš Šakių. Šioje komandoje žaidė Justas Sakalauskas, Donatas Unguvaitis ir Kornelijus Glinskas.

16 - 18 metų amžiaus grupėje kovėsi devynios komandos. Finale geriausiai pasirodė ir pirmąją vietą iškovojo „Skrabalas“ iš Lukšių. Komandą sudarė Titas Bukšnys, Domantas Inkrata, Marius Mykolaitis ir Martynas Kriaučiūnas. Antroji vieta atiteko „Prezimanas LT iš Kauno“.

Gausiausias dalyvių skaičius buvo ketvirtojoje, 19 - 35 metų amžiaus grupėje. Čia susirungė 15 komandų. Laimėjo „Spurs“ iš Šakių, kurioje žaidė Povilas Stanaitis, Darius Mockus Aurimas Švelnys ir Edvinas Adomaitis. Antrąją vietą užėmė Griškabūdžio „Nova“. Komandą sudarė Marijus Užupis, Virginijus Dailidė, Paulius Valentukonis ir Povilas Žukaitis.

Veteranų grupėje dalyvavo keturios komandos. Nugalėtojais tapo Griškabūdžio „Nova“ ir žaidėjai Remigijus Tamulaitis, Algimantas Zymonas, Vytas Onusaitis ir Saulius Naumavičius. Antri liko Šakių veteranai.

Visi I - II vietų komandų žaidėjai buvo apdovanoti taurėmis ir Padėkos raštais. Organizatoriai dėkoja renginio rėmėjams.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px