S. Bendorius atsiprašė lukšiečių už nepatogumus

Lukšių bendruomenės centras suorganizavo sporto šventę, kuri sutraukė didelį būrį miestelio gyventojų. Naudodamasis proga, bendruomenės pirmininkas S. Bendorius atsiprašė lukšiečių futbolo aistruolių už supjaustytus vartus.
 
„Naudodamasis proga noriu visų lukšiečių ir šventės svečių atsiprašyti už sukeltus nepatogumus, dėl vykdomo ir dar neužbaigto projekto Lukšių gimnazijos stadione. Prašau visų kantrybės, tolerancijos ir pakantumo. Visi projekte numatyti darbai bus užbaigti šių metų rudenį“,- teigė S. Bendorius.

Bendruomenės centro pirmininkas džiaugiasi, kad lukšiečiai sportuoja ir tikisi, kad taip bus ir ateityje.

„Smagu matyti aktyviai sportuojančių, turiningai ir prasmingai laisvalaikį leidžiančių būrį žmonių vienoje vietoje. Būdamas šventėje įsitikinau, kad varžybos, suorganizuotos įvairaus amžiaus grupėse, skatina bendravimą ir bendradarbiavimą, siekimą nepamiršti šeimos vertybių, ugdo sveiką varžymąsi tarpusavyje, savitvardą, ištvermę, individualumą ir tikėjimą sėkme“,- džiaugėsi S. Bendorius.

Sporto diena vyko pagal Lukšių sporto klubo projektą “Jaunimo ugdymas per sportą” Lukšių BC projektą ”Sveika mityba ir fizinis aktyvumas- svarbus gyvenimo šaltinis”.

Jis džiaugėsi, kad visas projektų veiklas padėjo įgyvendinti jaunimas, dėkojo visiems prisidėjusiems: organizatorei ir vykdytojai Aistei Bakaitei, Lukšių seniūnui Vidui Cikanai ir seniūnijos darbuotojams už visokeriopą pagalbą organizuojant sporto dieną. „Nors šventė vyko dviejose vietose, seniūno vadovaujamos komandos dėka šventės dalyviai turėjo elektrą, muziką, stalus, suolus. Ačiū teisėjams, sekretoriatui, kurie nuo ryto iki vakaro įtemptai dirbo, ačiū Lukšių moterų klubui „Fedora“, kuris skania ir karšta sriuba bei žolelių arbata pavaišino šventės dalyvius ir net pravažiuojančius svečius“,- dėkojo S. Bendorius.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.