Krepšinio aikštelėje – kovos dėl mažosios taurės

Vasario 2 dieną tęsėsi kovos krepšinio aikštelėje – jėgas išbandė „E“ pogrupio komandos, kovojančios dėl rajono vyrų krepšinio čempionato mažosios taurės.
 
Pirmieji į krepšinio aikštelę išbėgo „Tauro“ ir „Lukšių“ ekipų žaidėjai. Stipresni tądien buvo šakiečiai. Jie, rezultatu 82:60, nugalėjo Lukšių krepšininkus. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo A.Miliušis, įmetęs 26 taškus, ir R.Nevidomskis, pelnęs 20 taškų. Varžovų komandoje rezultatyviausiai žaidė L.Linertas, pataikęs 20 taškų, ir T.Ananka, kurio sąskaitoje 15 taškų.

„Veterano“ ir „Trigados“ komandų susitikimas baigėsi „Veterano“ žaidėjų pergale. Jie, rezultatu 91:54, įveikė „Trigados“ krepšininkus. Geriausiųjų gretose – V.Jurkšaitis, pelnęs 28 taškus, ir G.Bacevičius, įmetęs 21 tašką. Pralaimėjusioje komandoje taikliausi buvo A.Chokas (17 taškų) ir Ž.Zaksas (13 taškų).

Savo jėgas aikštelėje išbandė „Splito“ ir „Gelgaudiškio“ komandų krepšininkai. Šįsyk sėkmė lydėjo „Splito“ žaidėjus. Po atkaklios kovos, rezultatu 78:72, jie įveikė  gelgaudiškiečius. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo L.Grimalauskas, pataikęs 17 taškų, ir L.Karalius, įmetęs 13 taškų. Priešininkų komandoje rezultatyviausiai žaidė J.Kargertas, pelnęs 25 taškus, ir A.Dabryla, pataikęs 22 taškus.

Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Spurto – Noragros“ krepšininkai. Rezultatu 88:77 jie įveikė „Gotlybiškių“ komandos žaidėjus. Varžybų metu labiausiai pasižymėjo V.Motiejūnas, pelnęs 25 taškus, ir D.Kasparaitis, pataikęs 23 taškus. Pralaimėjusioje komandoje taikliausi buvo M.Švelnys, įmetęs 38 taškus, ir V.Budrevičius bei A.Olšauskas, kurių sąskaitose po 10 taškų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px