Iš Lietuvos džiudžitsu čempionato grįžo su medaliais

dziu dzitsuVasario 15 dieną  Jurbarko Antano Giedraičio - Giedriaus gimnazijoje įvyko Lietuvos džiudžitsu čempionatas 2014, kurį organizavo Jurbarko sporto klubas „Pantera“,  Lietuvos MMA ir Džiudžitsu federacija.
 
Nuotr. Šakiečiai džiaugėsi Lietuvos džiudžitsu čempionate pasiektais laimėjimais.
 
Lietuvos džiudžitsu čempionate tarp 77 dalyvių iš įvairių Lietuvos miestų ir klubų: Kauno „Panteros“ ir „Legiono“, Vilniaus „Smauglio“ ir „Dinamic Martial Arts“, Ukmergės „Dziudo“, Pakruojo „Skorpiono-BJJ“, Šiaulių  „Drakono“, Molėtų  „Igoramo“ ir Jurbarko „Panteros“ mūsų rajonui atstovavo Šakių „Audros“ ir „Ošimo“ sporto klubai.

Turnyrą atidarė Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktorius Petras Vainauskas. Po jo sveikinimo prasidėjo sportininkų kovos. Čempionatas prasidėjo mergaičių dvikovomis, po jų kovojo vaikai iki 13 metų, vėliau jaunimas ir suaugusieji.

Šakiečius sportininkus lydėjo sėkmė. Pirmąsias vietas iškovojo Ieva Juškaitė , Evelina Eidikytė,   Gabrielė Grybinaitė, Ignas Vaičiūnas ir Paulius Žemaitis (sporto klubas „Ošimas“) ir  Elvis Krakauskas (sporto klubas „Audra“). Antrąsias vietas užėmė Auksė Kaušiūtė, Medeina Griciūtė,  Brigita Sruoginytė, Tomas Mulvinskas, Andrius Pauliukevičius, Regimantas Kopica ir Augustinas Antanaitis (sporto klubas „Ošimas“) bei Gabrielius Merkeliūnas (sporto klubas „Audra“). Trečioje vietoje liko Inesa Gaižauskaitė ir Edgaras Irnius (sporto klubas „Ošimas“) bei Gabrielius Baltrušaitis (sporto klubas „Audra“).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar lengva jaunimui susirasti darbą vasarai?

klausimelis 05 24Zita iš Šakių:

Nežinau, mano anūkas tai susiranda. Sąlygos nėra paprastos, bet, manau, viskas priklauso nuo žmogaus ir noro. Darbo jaunimui tikrai reikia, nebūtinai visą vasarą, bet nors kiek. Mano vaikai visą laiką dirbo vasaromis, tiesa, anuomet dar kolūkiuose. Kaip bebūtų, darbas tiesiog yra vertybė, charakterio ugdymo priemonė, o ir sveikatai į naudą išeina. 

klausimelis 05 24 2

Antanas iš Lukšių:

Manau, kad išrankiems studentams ir moksleiviams darbą rasti sudėtingiau. Tie, kurie paprasti, nesibaido jokio darbo, manau, kad gali susirasti – ūkininkų daug yra, kurie mielai priima. Darbas žmonėms niekada nepakenkė, padirbėti visai neblogai, bet studentai ir moksleiviai gali turėti ir kitų užsiėmimų, kurie yra taip pat reikalingi. Yra tokių, kurie gilina žinias, jiems mokslo metų nepakanka. Tai irgi savotiškai darbas. Yra darbas už pinigus, yra intelektualus.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px