Gyvenimo eliksyro jau galima įsigyti ir Lietuvoje

zolelesGyvenimo eliksyru vadinamo Maria Treben žolelių mišinio „Bitterer Schwedentropfen“ jau galima įsigyti ir „Ekofan“ parduotuvėje Šakiuose. Tai viena iš alternatyviausių priemonių sveikatai sustiprinti, gerai žinoma Vakarų Europoje ir Amerikoje, todėl šio orginalaus žolelių mišinio turėtų netrūkti nė vienoje namų vaistinėlėje. Iki šiol Lietuvos gyventojai „Bitterer Schwedentropfen“ originalą galėjo įsigyti tik iš savo draugų bei pažįstamų, grįžusių iš Vokietijos ar Austrijos, o šiandien jį galima nusipirkti ir Lietuvoje.

XVI amžiaus pradžioje vieno ryškiausio to meto Europos mokslo pasaulio garsenybių,  gydytojo ir gamtininko Paracelsus sukurtas „Bitterer Schwedentropfen“ ir šiandien vadinamas stebuklingu gėrimu, padedančiu nuo daugybės netgi sunkiausiai išgydomų ligų. Po poros šimtmečių jo rankraštis buvo rastas Švedijos medicinos mokslų daktaro Samsto archyve, o XX amžiaus viduryje jis pateko į žymios austrų žolininkės Marios Treben rankas. Taip specialaus medicininio išsilavinimo neturinti moteris pradėjo gydyti žmones ypatingu vaistažolių mišiniu ir atkakliai siekė, kad jos saugomo recepto eleksyras būtų prieinamas kiekvienam.

Lietuvoje žolininkės ir fitoterapijos žinovės Marios Treben vardas 2005 metais tapo žinomas visiems natūralaus gydymo vaistinėmis žolelėmis pasekėjams, kai tik buvo išleista jos knyga „Vaistingieji augalai iš Gamtos vaistinės“. Visame pasaulyje jau nuo 1980-ųjų daug kartų pakartotinai  išleistą ir didžiulio pasisekimo bei pripažinimo susilaukusią knyga pagaliau galima įsigyti ir lietuvių kalba.
 
„Aš stengiuosi ne tik atkreipti žmonių dėmesį į vaistinguosius augalus ir jų gydomąją galią, bet visų pirma į Kūrėjo visagalystę, kurio rankose mūsų gyvenimas yra saugus ir kuris jį lemia, - rašė Maria Treben. – Jo prašome pagalbos ir paguodos, sunkiai susirgę nuolankūs ir kupini pagarbos stveriamės žolelių iš Jo vaistinės...“

Net patys didžiausi skeptikai gali įsitikinti, kad žolelių mišinys, skirtas pasigaminti tinktūrai namuose, užpilant 1,4 litro  38 proc. stiprumo degtine, yra veiksmingas vaistas. Jis stiprina širdį, valo kraują, gerina jo gamybą ir spartina kraujotaką. Reguliariai vartojant antpilą, gerėja atmintis ir smegenų veikla, o jo kompresai šalina akių paraudimus ir ašarojimą, padeda užgyti žaizdoms ir nudegimams. Tai puiki pagalba nuo ausų ir reumatinių sąnarių skausmų, gerklės uždegimo, odos ligų ir įkandimų. Jis taip pat gydo ir depresinę būseną bei efektyviai padeda nuo nemigos.  Tai veiksminga priemonė nuo vidurių užkietėjimo, vidurių pūtimo, virškinimo sutrikimų. Antpilo vartojimas normalizoja kepenų veiklą, šalina skysčius iš organizmo, gydo inkstus ir daugybę kitų negalavimų.

Marios Treben stebuklingojo žolelių mišinio sudėtyje vienuolika sudedamųjų dalių: kartusis kietis, šventagaršvės šaknis, monažolė, Venecijos teriakas, ciberžolės šaknis, senos lapai, rabarbarų šaknis, sausažiedžio šaknis, mira, natūralus kamparas, šafranas. Taigi, visi cheminių vaistų šalininkai turi galimybę pradėti labiau pasitikėti gydomąja Gamtos galia ir ieškoti pagalbos naudojant efektyviai veikiantį žolelių eleksyrą. Gyvenimiški pavyzdžiai, nors kartais ir sunkiai tikėtini, suteikia pasitikėjimo ir padrąsina net ir didžiausius skeptikus.

Marios Treben žolelių mišinys unikalus ne antgamtinių galių poveikiu, o jo sudėtyje esančių  vaistingųjų žolelių  deriniu. Žmogus sustiprėja dvasia, kai savo jėgomis ir savo valia, padedant Kūrėjui ir vaistingiesiems augalams, pakyla iš beviltiškos ligos patalo. Be to, gydymasis žolelėmis dar niekam nepakenkė, o tų, kam padėjo, iš tiesų vis daugėja. Taigi, paimkite Marios Treben ištiestą ranką tie, kurie ieškote kelio sveikatos link ir norite atgaivinti natūralią mediciną.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px