Mobilus punktas – ir Marijampolėje

Mobilus koronaviruso patikros punktas penktadienį planuoja pradėti veiklą Marijampolėje, Kauno g. 125 (prie futbolo maniežo). Į šį punktą galės vykti ir Šakių rajono savivaldybės gyventojai. Punktas veiks nuo 8 iki 20 val. visas savaitės dienas, kol bus poreikis ir kol bus turima reikiamų priemonių.

Punktuose ėminius tyrimams galės priduoti asmenys, kuriems pasireiškė bent vienas iš koronavirusui būdingų simptomų – staiga pradėjus karščiuoti, kosėti, prasidėjus dusuliui. Taip pat – jei 14 dienų laikotarpiu iki simptomų pradžios keliavo bet kurioje užsienio šalyje ar po sąlyčio su patvirtintu tikėtinu COVID-19 ligos atveju.
 
Prašoma į mobilųjį punktą asmenis vykti savo transportu. Tik išimtinais atvejais – neturint transporto ir kas galėtų atvežti, reikia kreiptis į rajono savivaldybės administracijos Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro koordinatorių Ričardą Stepaitį tel. (8 345) 60757, mob. tel. 8 613 18149.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.