Mokyklos sporto salės atnaujinimui – prizas

gudzineviciute
Nuotr. Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė Lekėčių mokyklai-daugiafunkciam centrui įteikė 4000 eurų piniginį prizą.


Gruodžio mėnesį šalyje buvo paskelbtas Kalėdų karavano konkursas ,,Atnaujink savo mokyklos sporto salę“, kuriame sėkmė nusišypsojo Lekėčių mokyklai-daugiafunkciam centrui.
 
Konkurso organizatoriai skyrė dvi pinigines premijas dviem respublikos mokykloms sporto salių infrastruktūrai atnaujinti. Gruodžio 20 d. vyko atrinktų mokyklų burtų traukimas L Team Facebook paskyroje. Tiesioginės transliacijos metu buvo ištrauktos dvi ugdymo įstaigos, viena iš jų – Lekėčių mokykla-daugiafunkcis centras, kuriam paskirtas 4000 eurų piniginis prizas.

Sausio 11 d. Lekėčių mokykloje-daugiafunkciame centre lankėsi Lietuvos tautinio olimpinio komiteto, kuris ir yra šio konkurso organizatorius, prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir mokyklai įteikė prizą. Prezidentė priminė, kad Kalėdų karavanas atkeliauja jau aštuonioliktą kartą, ir pasidžiaugė: ,,Ši dovana moksleiviams skiriama ne tik tam, kad būtų siekiama puikių sporto rezultatų, bet ir tam, kad augtų sveiki, gražūs ir geri Lietuvos piliečiai.“

Mokyklos direktorius Linas Adomaitis ir kūno kultūros mokytojas Darius Ruzgys padėkojo prezidentei už puikią dovaną.

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Lietuvos olimpinis fondas šiuo konkursu siekia skatinti sportą ir fizinį aktyvumą mokyklose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px