Paaiškėjo geriausi kvadrato žaidėjai

Lapkričio mėnesį baigėsi Lietuvos mokyklų žaidynių Šakių rajono bendrojo ugdymo mokyklų kvadrato varžybos.

Pradinių klasių nugalėtojais tapo Lukšių Vinco Grybo gimnazijos komanda, kuri atstovavo rajonui zoninėse varžybose ir užėmė pirmą vietą. Antrąją vietą rajoninėse varžybose laimėjo Šakių „Varpo“ mokyklos komanda, trečią – Griškabūdžio gimnazija.
Mergaičių grupės varžybose (2007 m. gimusių) nugalėtojomis tapo Šakių „Varpo“ mokyklos komanda, antrą vietą iškovojo Griškabūdžio gimnazija, trečią – Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro komanda.
 
Tarp berniukų (gimusių 2007 m.) čempionais tapo Lukšių Vinco Grybo gimnazijos komanda, antrą vietą iškovojo Griškabūdžio gimnazija, trečiąją – Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos komanda.

Mokinius varžyboms paruošė fizinio aktyvumo mokytojai Vitas Petkūnas, Rasa Matusienė, Rita Čižauskienė, Arūnas Urbaitis, Saulius Jurkšaitis ir Virgilijus Makūnas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.