Daugiausiai prizininkų – iš Šakių gimnazijos

Sausio 31 d. Šakių „Žiburio“ gimnazijoje vyko Lietuvos mokinių fizikos olimpiados rajoninis etapas, kuriame susirungė nemažas būrys 9–12 klasių mokinių. Šįkart daugiausiai prizinių vietų iškovojo Šakių gimnazistai.
 
Tarp devintokų (pirmokų gimnazistų) geriausiai pasirodė Matas Adomaitis iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokyt. Jonas Jokimaitis). Antrąją vietą užėmė Nojus Bataitis, o trečiąją – Aušrinė Laukaitytė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos. Abu moko mokytojas Alvydas Grinkevičius.

Tarp dešimtokų (antrokų gimnazistų) laimėjo Vilius Frančiakas iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokyt. J. Jokimaitis). Antroje vietoje – Griškabūdžio gimnazistas Deividas Rūškys (mokytoja Lina Laurinaitienė). Trečią vietą pasidalino du Šakių „Žiburio“ gimnazistai Titas Žievys ir Emilija Venskūnaitė (mokyt. J. Jokimaitis).

Tarp vienuoliktokų (gimnazijų trečiokų) geriausias žinias parodė Šarūnas Vaičiūnas iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokyt. J. Jokimaitis). Antroji vieta skirta Griškabūdžio gimnazistui Tomui Jasulevičiui (mokyt. L. Laurinaitienė). Trečią vietą užėmė Emilija Šuopytė iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokyt. J. Jokimaitis).

Tarp dvyliktokų (gimnazijų ketvirtokų) geriausiai pasirodė Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleiviai. Pirmoje vietoje – Liudas Balčiūnas, antroje – Karolis Žukauskas, trečioje – Paulius Bendžiūnas. Visus juos fizikos moko mokytojas J. Jokimaitis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.