Vairuotojas buvo girtas ir neturėjo dokumentų

moto girtasKudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija sulaikė neblaivų Šakių rajono gyventoją, kuris vairavo motorolerį neturėdamas jo dokumentų. Be to, ant motorolerio buvo pritvirtintas kitos transporto priemonės numeris.
 
Nuotr. Neblaivus Šakių rajono gyventojas, pasieniečiams įkliuvęs vairuodamas motorolerį, kurį laiką turės vaikščioti pėsčias.
 
Birželio 16 dieną Šakių rajono Kudirkos Naumiesčio miestelyje sieną su Rusija saugančios VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnams įtartinas pasirodė pagrindine gatve motoroleriu važiuojantis vyras. Pasieniečiai jį sustabdė ir paprašė pateikti asmens bei transporto priemonės dokumentus. Pareigūnams buvo akivaizdu, kad 29-erių metų Šakių rajono gyventojas motorolerį „Yamaha“ vairuoja būdamas neblaivus. Jis neturėjo nei motorolerio registracijos liudijimo, nei techninės apžiūros talono, nei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo. Pasieniečiai nustatė, kad ant „Yamaha“ pritvirtintas valstybinis numeris priklauso kitai transporto priemonei, kuri yra išregistruota. Į įvykio vietą buvo iškviesti Šakių policijos komisariato pareigūnai, kurie vyriškiui nustatė 2,25 promilių girtumą. Pasieniečiai sulaikytą vairuotoją ir motorolerį perdavė rajono policijos pareigūnams, kurie atlieka įvykio tyrimą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px