Paminėjo Prevencijos dieną

Šakių rajono policijos komisariato kolektyvas birželio 13-ąją Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos padalinio darbuotojus pakvietė į Gelgaudiškio dvarą kartu paminėti tarnybos gimtadienį.
 
Jau 25-ąjį kartą minima Lietuvos policijos Prevencijos padalinių diena. Prieš 25-erius metus buvo įsteigta Lietuvos vidaus reikalų ministerijos Profilaktikos tarnyba. Metams bėgant keitėsi jos pavadinimas, tačiau veiklos esmė išliko tokia pati. Prevencijos poskyrio pareigūnai betarpiškai bendrauja su gyventojais, įmonėmis, seniūnijomis, nevyriausybinėmis organizacijomis, vykdo bei organizuoja įvairias prevencines priemones ir renginius.

Šiemetinės šventės Gelgaudiškyje metu Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Skirmantas Andriušis ir jo pavaduotojas Harimantas Poškevičius geriausiems Prevencijos poskyrių pareigūnams įteikė apdovanojimus bei linkėjo kantrybės, sveikatos, gerų darbo rezultatų.„Tęskite šią gražią tradiciją, juk Prevencijos diena, kuomet susirenka kolegos iš visų Marijampolės apskrities VPK prevencijos padalinių, minima tik antrą kartą“,- sakė H. Poškevičius.

2013 metais Prevencijos dieną organizavo Vilkaviškio rajono policijos komisariato kolektyvas, o šiemetinės šventės šeimininkai šakiečiai pereinamąją „Temidės“ statulėlę perdavė Kazlų Rūdos atstovams, kurie Prevencijos dieną rengs kitais metais.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px