Kriminalai (2014-08-19)

Apvogė gelgaudiškiečius
Rugpjūčio 12 dieną, apie 7 val., Gelgaudiškyje, Nemuno g. gyvenantis  vyras (gim. 1975 m.) pastebėjo, jog nukirpus spyną, patekta į malkinę ir iš jos pavogta motorinė valtis, vyriškas dviratis, echolotas, benzininė žoliapjovė, siaurapjūklis ir dvi meškerės. Nuostolis - 3410 litų.

Tą pačią dieną, apie 9 val., policijai apie vagystę pranešė ir kitas gelgaudiškietis, Nemuno g. gyventojas (gim. 1982 m.). Jis pastebėjo, jog iš nerakinto garažo dingo  18 pavarų  vyriškas dviratis. Nuostolis - 200 litų.

Dingo trys akumuliatoriai ir televizorius
Rugpjūčio 12 dieną, apie 11.30 val., Gelgaudiškio miestelio gyventojas (gim. 1964 m.), atvykęs prie jam priklausančio vagonėlio, esančio Plokščių seniūnijos Naujokaičių kaime, pastebėjo, kad išdaužtas vagonėlio lango stiklas ir iš vagonėlio dingęs jam priklausantis televizorius  TV STAR FULL LED TV, o iš šalia stovėjusių ekskavatoriaus TATRA ir ekskavatoriaus GEFAHRENBEREICA pavogti trys akumuliatoriai. Nuostolis - 2100 litų.

Smurtautojas paspruko
Rugpjūčio 12 dieną, apie 17.30 val., policija gavo pranešimą apie smurtą artimoje aplinkoje. Prieš Lukšių seniūnijos Bališkių kaime gyvenančią savo žmoną (gim.1961 m.) smurtavo sutuoktinis K. K. (gim.1960 m.). Medikai moteriai nustatė veido ir juosmens sumušimus. Ji išleista gydytis į namus. Smurtavęs vyras pabėgo, policija jo ieško.

Iš ganyklos dingo akumuliatoriai
Rugpjūčio 13 dieną gautas pranešimas, kad apie 5.30 val. Griškabūdžio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas (gim. 1967 m.) pastebėjo, jog, nuplėšus pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į patalpą, įrengtą prie jam priklausančios melžimo aikštelės, esančios Mureikų kaimo ribose, ir pavogtas  elektrinio piemens akumuliatorius. Tą pačią dieną į policiją kreipėsi kitas Griškabūdžio miestelio gyventojas (gim.1962 m.), kuris apie 5 val. pastebėjo, kad, nuplėšus pakabinamą spyną, įsibrauta į metalinę dėžę, įrengtą prie jam priklausančios melžimo aikštelės Galinių kaime, ir pavogta jam priklausantis elektrinio piemens akumuliatorius.

Dingo motoblokas
Rugpjūčio 14 dieną apie 16 val., Žvirgždaičių kaimo gyventojas (gim. 1953 m.), pastebėjo, kad iš kieme esančio garažo, kuris galimai buvo neužrakintas, dingo žemės apdirbimo motoblokas, kurio vertė 1770 Lt.

Pavogė traktorių- žoliapjovę
Rugpjūčio 15 dieną gautas Barzdų seniūnijos Mozūrų kaimo gyventojo G. K. (gim. 1967 m.) pareiškimas apie tai, kad apie 7.30 val. jis pastebėjo, kad iš neaptvertos  kiemo teritorijos  dingo jam priklausantis traktorius - žoliapjovė ,,JOHN DEERE X165 ( 2013 m. laidos, žalios spalvos). Padaryta 10 tūkst. litų turtinė žala.

Sulaužė nosį
Rugpjūčio 15 dieną įregistruotas Vilniuje, Mindaugo g. gyvenančio G. G. (gim. 1991 m.) pareiškimas apie tai, kad apie 18.30 val. Griškabūdžio seniūnijos Paluobių kaime vykusioje Žolinių šventėje jį sumušė nepažįstamas vaikinas. Pareiškėjo teigimu, jam rankos kumščiu buvo suduotas vienas smūgis į veidą. Vilniečiui  G. G. Šakių ligoninėje buvo diagnozuota nosies kaulo lūžimas su žaizda.

Pavogė automobilį
Rugpjūčio 16 dieną gautas Šakiuose, Gimnazijos g. gyvenančio A. M.  (gim. 1953 m.) pareiškimas, jog apie 5.00 val. jis pastebėjo, kad iš automobilių stovėjimo aikštelės, esančios Gimnazijos gatvėje, dingo jam priklausantis automobilis  VW  TRANSPORTER (pilkos spalvos, 1989 metų laidos) ir jame buvę asmens dokumentai,  t.y.: tapatybės kortelė, asmens pasas, vairuotojo pažymėjimas, invalidumo pažymėjimas, techninės apžiūros kortelė, automobilio registracijos liudijimas ir automobilio draudimas, Swedbank  Visa Electron ir Zanavykų bankelio  kortelės, namų apyvokos daiktai bei įrankiai. Automobilis buvo nerakintas, užvedimo rakteliai palikti automobilyje. Padaryta 5270 litų turtinė žala.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.