Kriminalai (2014-12-09)

Dingo automobilio valstybinis numeris
Gruodžio 6 dieną gautas Šakių rajono gyventojos R. S. (gim. 1982 m.) pareiškimas, kad  apie 8.10  val. atvykusi į Girėnų kaimą, kur stovėjo jos automobilis BMW 525, pastebėjo, kad nuo automobilio dingęs priekinis buferis su vienu valstybiniu numeriu. Minėtas automobilis registruotas pareiškėjos mamos M. E. vardu. Padaryta turtinė žala tikslinama. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Įsibrovė į sandėlį
Gruodžio 6 dieną gautas Barzduose, Nepriklausomybės g. gyvenančios E. G. (gim. 1942 m.) pareiškimas, kad apie 12 val. ji pastebėjo, jog buvo įsibrauta į jai priklausantį sandėlį, esantį Barzduose, ir iš ten stovėjusio traktoriaus MTZ 892 dingo traktorinis akumuliatorius, kurio vertė - 450 Lt. vertės, bei starteris, kainavęs 350 Lt. Turtas draustas, signalizacija neįrengta.

Apvogta negyvenama sodyba
Gruodžio 6 dieną gautas Griškabūdžio seniūnijos, Paluobių kaimo gyventojo J. T. (gim. 1990 m.)  pareiškimas, kad apie 14 val. atvykęs į tėvams J. ir I. T. priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Barzdų seniūnijos Stugučių kaime, pastebėjo, kad buvo patekta į gyvenamąjį namą, iš kur pagrobta jam priklausantis raudonos spalvos mopedas YIBEN YB50QT-3, kurio vertė - 1000 Lt., skystųjų kristalų televizorių SAMSUNG,-  32 colių įstrižainės, juodos spalvos, įsigijimo dokumentų neturi, vertė - 1000 Lt., bei 200 Lt vertės garso stiprintuvas. Iš viso padaryta 2200 Lt. turtinė žala.

Sumušė
Gruodžio 7 dieną Marijampolės apskrities VPK Šakių rajono PK įregistruotas Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Totorviečių kaimo gyventojo Ž. B. (gim. 1993 m.) pareiškimas, kad apie 1.10val. prie Griškabūdžio kultūros pastato, esančio J. Jablonskio gatvėje, vykstančių šokių metu, viešoje vietoje jį sumušė du nepažįstami jaunuoliai. Ž. B. Šakių ligoninės priėmimo skyriuje diagnozuota nosies ir apatinės lūpos sumušimas.

Rastas lavonas
Gruodžio 5 dieną, apie 16 val. 20 min., bute, esančiame Gelgaudiškyje, Mokyklos g., buvo rastas piliečio S. C. (gim. 1944 m.), gyvenančio tuo pačiu adresu, lavonas irimo stadijoje. Apžiūrėję išoriškai, pareigūnai smurto žymių nenustatė. Mirties priežasčiai nustatyti S. C. lavonas išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerijos Jurbarko ekspertinį skyrių.

Nukentėjo nuo fiktyvios bendrovės
Gruodžio 4  dieną gautas pranešimas, kad Šakių rajono gyventojas (gim. 1979 m.) šių metų balandžio mėnesio pradžioje internetiniame puslapyje radęs AETON UAB „Vebis“, reg. Vilniuje, Šaltkavių g., skelbimą apie parduodamas medžio pjuvenų granules, balandžio 8 dieną iš savo sąskaitos  pervedė į pardavėjo sąskaitą 1709,79 Lt. už perkamas 4 tonas granulių. Sutartyje nurodytu laikotarpiu pardavėjas prekės nepristatė. Šių metų gruodžio 2 dieną pirkėjas sužinojo, kad šios bedrovės veikla buvo fiktyvi. Nuostolis - 1709,79 litų.

Rasta negyva moteris
Gruodžio 4 dieną, apie  21.35 val., gautas pranešimas, kad savo namuose, Šakiuose, Birutės g., rastas moters (gim. 1970 m.) lavonas be išorinių smurto žymių, kuris išvežtas tyrimui į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerijos Jurbarko poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.