Kriminalai (2016-10-04)

Mirė
Rugsėjo 29 d. policija gavo pranešimą, kad Šakių ligoninės priėmimo skyriuje staiga mirė greitosios medicinos pagalbos automobiliu atvežtas Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Panovių kaimo gyventojas (50 m.), kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rugsėjo 30 d. apie 8 val. Slavikų kaime rastas miręs vyras (41 m.). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Sumušė
Rugsėjo 29 d. šakietis (32 m.) policijai pranešė, kad apie 21 val. jam einant tamsiu paros metu Gimnazijos gatve priėjo keturi ar penki nepažįstami jaunuoliai, iš kurių vienas vyrui trenkė keletą kartų į galvą ir pasišalino. Nukentėjusiajam diagnozuotas galvos sumušimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.
 
Spalio 1 d. šakietė (28 m.) policijai pranešė, kad apie 19 val. prie parduotuvės Šakiuose Šaulių gatvėje pažįstamas asmuo (29 m.) įspyrė jai koja į pilvą.

Smurtavo
Rugsėjo 29 d. policijai pranešta, kad apie 19 val. Šakiuose (bute) sugyventinis (35 m.), galimai būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, smurtavo prieš sugyventinę (25 m.) ir sukėlė jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 1 d. apie 21 val. namuose, esančiuose Šakiuose E. Steponaičio gatvėje, kilus konfliktui, neblaivus sugyventinis smurtavo prieš savo sugyventinę. Įtariamasis sulaikytas.

Dingo
Rugsėjo 30 d. policija gavo pranešimą, kad apie 19 val. iš Šakių vaikų globos namų išėjo ir iki šiol negrįžo globotinis (16 m.). Jo požymiai: smulkaus kūno sudėjimo, ūgis 170 cm, tamsių trumpų plaukų, buvo apsirengęs juodomis kelnėmis, mėlynos spalvos striuke, avėjo tamsios spalvos sportinius batelius.

Spalio 1 d. policijai pranešta, kad apie 4 val. nakties iš namų, esančių Šakių seniūnijos Girėnų kaime, išvyko ir iki šiol negrįžo vyras (28 m.).

Apgadino
Spalio 2 d. apie 7 val. pastebėta, jog po nakties yra apgadintos automobilio „Rover 75“, stovėjusio prie daugiabučio namo Šakiuose Vytauto gatvėje, šoninės, vairuotojo pusės priekinės ir galinės durelės, kuriose matomi įlenkimai. Nuostolis 150 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.