Apsivertė tarnybinis policijos automobilis

apvirto policija
Nuotr. Policijos pareigūnai posūkyje nuo kelio nuvažiavo persekiodami dėl viešosios tvarkos pažeidimo įtariamus asmenis.

Birželio 11 d., 25 min. po vidurnakčio, Marijampolės apskr. VPK Šakių r. PK pareigūnams atvykus į Šakių r. Gudlaukio k. dėl viešosios tvarkos pažeidimo (muštynių), buvo pastebėti du įtartini automobiliai, kuriais asmenys šalinosi iš įvykio vietos.
 
Policijos pareigūnams persekiojant minėtus automobilius Šakių r. Varčiulių k., Marijampolės apskr. VPK priklausantis tarnybinis automobilis „VW Kombi“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto Marijampolės apskr. VPK Šakių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiojo patrulio, kelio posūkyje nesuvaldytas nuvažiavo į kelkraštį ir apsivertė.

Eismo įvykio metu policijos pareigūnai nenukentėjo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px