Kriminalai (2019-06-17)

Vagystė
Birželio 13 d. apie 18.50 val. prie prekybos centro, esančio Šakiuose V. Kudirkos g., buvo pavogtas jaunuoliui (gim. 1998 m.) priklausantis dviratis „Mckenzie CS641816”. Nuostolis 200 eurų.

Vairavo neblaivūs
Birželio 13 d. apie 15 val. gautas pranešimas, kad Sintautų sen. Užsienių k. griovyje rastas automobilis „Opel Zafira”. Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo Kudirkos Naumiesčio sen. Tarpučių I k. gyventojas (gim. 1963 m.), kuriam nustatyta 2,80 prom. girtumas. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę.
 
Birželio 15 d. apie 12.48 val. gautas pranešimas, kad kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas, Šakių r. sav. Matulių k., sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo apsvaigęs nuo alkoholio Tauragės gyventojas (gim. 1975 m.), jam nustatytas 1,94 prom. girtumas. Automobilis „Audi A4“ perduotas saugoti į aikštelę.

Birželio 16 d. gautas pranešimas, kad apie 21.45 val. Gelgaudiškyje buvo sustabdytas automobilis, kurį vairavo apsvaigęs nuo alkoholio vyras (gim. 1947m.). Pirmu tikrinimu nustatytas 2,63 prom.asmens girtumas, antru – 2,90 prom. girtumas. Automobilis perduotas saugoti į saugomą aikštelę, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.