Miestelio šventėje neapsieita be policijos įsikišimo

sintautu svente kriminalai
Ne visi šventės dalyviai tik koncerto klausėsi, nes pareigūnai šventės naktį įvardina kaip vieną intensyvesnių (Facebook nuotr.)

Šeštadienį ir sekmadienį Sintautuose vyko miestelio šventė. Deja, kaip ir dažnas renginys, nepraėjo be muštynių – sužaloti žmonės buvo vežami į ligoninę.
 
Policijos pareigūnai praėjusį savaitgalį praūžusią šventę pagal iškvietimų skaičių įvardija kaip vieną iš intensyvesnių.

Jau šeštadienio vakarą 22.31 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad miestelio šventės metu Sintautuose vyksta muštynės. Įpusėjus šventei, apie 1 val. nakties, sužalotas jaunuolis (gim. 1995 m.) buvo atiduotas medikams. Vėliau, tos pačios šventės naktį, 2.32 val. policijos pareigūnams buvo pranešta apie sužalotą vyrą (gim. 1982 m.), kuris taip pat buvo pristatytas į Šakių ligoninės priėmimo skyrių. Pirminiais duomenimis, dar nėra aiškios įvykio aplinkybės ir ar nukentėjusieji buvo išgėrę.

Šventinę naktį nukentėjo ne tik žmonės, bet ir automobiliai. Apie 2 val. Lukšių gyventojas (gim. 1991 m.) pastebėjo, kad apgadintas jam priklausantis automobilis „BMW 730“, stovėjęs automobilių stovėjimo aikštelėje. Automobiliui buvo išdaužytas kairės pusės galinis žibintas, išplėštos kairės pusės galinių durų užuolaidos, įrėžta kairės pusės galinių durelių vidinė apdaila, įlenktas kairės pusės galinių durelių rėmas, apgadintas automobilio stogas prie galinių ir vairuotojo durelių. Nuostolis apie 500 eurų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px