Kriminalai (2011-11-29)

Mirė ligoninėje
Lapkričio 22 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Kriūkų seniūnijos Pajotulių kaimo gyventojas J. S. (gim. 1955 m.). Jam medikai nustatė neaiškios kilmės komą, todėl vyriškis buvo paguldytas į Reanimacijos skyrių. Kitos dienos ryte J. S. neatgavęs sąmonės mirė ligoninėje.

Lapkričio 23 dieną, Nemuno gatvėje, Kriūkuose, rastas miręs pilietis D. R. (gim. 1940 m.). Mirties priežasčiai nustatyti vyriškio kūnas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Dingo be žinios
Lapkričio 23 dieną Griškabūdžio seniūnijos  Katilių kaimo gyventoja E. B. (gim. 1969 m.) policijai pranešė, kad lapkričio 15 dieną iš namų, esančių tame pačiame kaime, į Rusiją išvyko jos brolis D. T . (gim. 1968 m.) ir negrįžo. Šiuo metu jo buvimo vieta nėra žinoma.

Nukentėjo
Lapkričio 24 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Barzdų kaimo gyventojas J. P. (gim. 1992 m.). Jam diagnozuotas galvos smegenų sukrėtimas. J. P. paaiškino, kad tą pačią dieną  Marijampolės PRC Vilkaviškio skyriuje jį sužalojo toje pačioje mokykloje besimokantis jaunuolis E. B.,  gyvenantis Vilkaviškio rajone.  
 
Vogė
Lapkričio 26 dieną Sintautų seniūnijos Užsienių kaimo gyventojas J. R. pastebėjo, kad, išplėšus pakabinamos spynos metalinę tvirtinimo kilpą, buvo įsibrauta į jo sodyboje esančio ūkinio pastato antro aukšto palėpės patalpą ir pavogtas rankinis purkštuvas.

Lapkričio 26 dieną Kidulių seniūnijos Maštaičių kaimo gyventojas V. V. pastebėjo, kad pro ūkinio pastato durų apačią, įsibrovus į ūkinį pastatą, priklausantį jo motinai O. V., iš ten stovėjusio traktoriaus „T16M“ kuro bako pagrobta 20 litrų dyzelinio kuro ir iš kabinos pavogtas akumuliatorius „TITAN“.  

Lapkričio 27 dieną šakietis J. M., gyvenantis Banaičio gatvėje, pastebėjo, kad, išdaužus lango stiklą ir nukirpus metalines grotas, buvo įsibrauta į jam priklausantį sodo namelį, esantį sodų bendrijoje ,,Rasa“, Šilgalių kaime, ir pavogti įvairūs maisto produktai.

Lapkričio 27 dieną šakietis V. G., gyvenantis Basanavičiaus gatvėje, policijai pranešė apie išdaužtą lango stiklą, pro kurį įsibrauta į jam priklausantį sodo namelį, esantį sodų bendrijoje ,,Rasa“, Šilgalių kaime. Iš namelio vagys pavogė įvairių maisto produktų, žibalinę lempą. Nukirpus pakabinamos spynos lankelį, vagys įsibrovė į greta esančią sandėlio patalpą ir pagrobė motorinį pjūklą ,,Partner“, įvairių daiktų. Padaryta turtinė žala tikslinama, signalizacija įrengta nebuvo, turtas nedraustas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.