Avarijoje nukentėjo septyni žmonės

Sekmadienio vakare skaudi avarija įvyko Barzdų kaimo ribose, kur susidūrus dviem automobiliams, vienas jų nuslydo į griovį ir kelis kartus vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo net septyni žmonės. Daugelis jų tolimesniam gydymui išvežti į Kauno Klinikas.

Lapkričio 13 dieną, apie 20.50 val., kelio Pilviškiai-Šakiai-Jurbarkas 8,285 km., Barzdų kaimo ribose, pilietė E. A., gyvenanti Pilviškių seniūnijos Gabriškės kaime, vairuodama automobilį „VW PASSAT“, važiuodama iš šalutinio kelio nuo Buktiškių kaimo sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio prieniškio V. P. vairuojamo automobilio „CHRYSLER TOWN & CUNTRY“. Gabriškės kaimo gyventojos E. A. vairuojamas automobilis trenkėsi į vyriškio vairuojamo automobilio kairįjį šoną. Nuo smūgio automobilis „CHRYSLER TOWN & CUNTRY“ nuvažiavo nuo kelio į griovį ir vertėsi. Avarijoje nukentėjo pastaruoju automobiliu važiavę žmonės. Šakių ligoninės Priėmimo skyriuje V. P. nustatytas vidinio kulkšnelio lūžis. Taip pat buvo sužaloti automobilio „CHRYSLER TOWN & CUNTRY“ šeši keleiviai A. P, M. P., G. P., J. T.,  O. T., V. P.  Po medikų apžiūros V. P ir V. P. buvo išleisti į namus. Kiti nukentėjusieji išvežti į Kauno klinikas. Vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, vairuotojo pažymėjimus turi.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.