Pasieniečiams įkliuvo girti jurbarkiečiai

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT)  Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos pareigūnai antradienį sulaikė du neblaivius jurbarkiečius, pasienyje su Rusija vairavusius automobilius.

Prie pat sienos esančiame Šakių rajono Rociškių kaime antradienį VSAT pareigūnai tikrino automobilių vairuotojus ir keleivius, ar šie turi pasienio ruože privalomus dokumentus. Vakare, apie 17 val., pasieniečiai sustabdė automobilį „Peugeot 405“. Tik pamatę vairuotoją, VSAT pareigūnai suprato, kad jis smarkiai apgirtęs. Paaiškėjo, kad prie vairo sėdėjo liežuvį sunkiai apverčiantis 39-erių metų Jurbarko gyventojas. Iškviesti Šakių policijos pareigūnai jam nustatė 3,08 promilių girtumą.

Po valandos Rociškių kaime pasieniečiai patikrinimui sustabdė automobilį „Peugeot 407“. Dar nepradėję tikrinti vairuotojo dokumentų pasieniečiai suprato, kad šis vyras irgi vairavo būdamas girtas. VSAT pareigūnams vėl teko kviesti Šakių policininkus, kurie įkliuvusiam 52 metų jurbarkiečiui nustatė 1,76 promilių girtumą. Abu vairuotojus ir jų automobilius pasieniečiai perdavė policijos pareigūnams.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px