Kriminalai (2012-05-29)

Apgavo
Gegužės 22 dieną šakietei A. M., gyvenančiai Draugystės take, Šakiuose, paskambinęs telefonu nepažįstamas asmuo, apgaule išviliojo 500 Lt. Pinigus nukentėjusioji perdavė atėjusiam paimti jų nepažįstamam asmeniui. A. M.  sukčiai pasakė, kad jos artimi giminaičiai padarė avariją, kurioje buvo sužalotas vyras su mergaite. Už juos reikia sumokėti ligonių kasai.

Gegužės 25 dieną į policiją kreipėsi lukšietė I. L., gyvenanti Parko gatvėje, Lukšiuose. Ji pranešė, kad gegužės 24 dieną, apie 16 val., jai į laidinio telefono numerį paskambinęs nepažįstamas vyras apgaule išgavo I. L. priklausančios sąskaitos, esančios AB ,,Swedbank“ duomenis, kuriais pasinaudojant, 2012-05-24 nežinomi asmenys I. L. vardu paėmė 1000 Lt ir 3000 Lt paskolas iš greitųjų paskolų įmonių ir vėliau 3700 Lt pasisavino iš minėtos sąskaitos.

Gegužės 25 dieną šakietė A. R.,  gyvenanti V.Kudirkos gatvėje, Šakiuose, policijai pranešė, kad tos pačios dienos pavakare į laidinį telefoną jai paskambinęs nepažįstamas vyras pranešė, kad A. R. dukra sužalojo vaiką. Vėliau į pareiškėjos namus atėjusiam nepažįstamam vyrui A. R. padavė 800 litų.

Sumušė

Gegužės 24 dieną į policiją kreipėsi Kriūkų seniūnijos Gerdžiūnų kaimo gyventojas N. D., kuris pranešė, kad gegužės 19 dieną, apie 23 val., Nemuno gatvėje, Kriūkuose, jį sumušė trys jaunuoliai. Šakių ligoninėje jam medikai nustatė dešinės akies sumušimą, hematomą, nosies kaulų lūžimus. Tolimesniam gydymuisi jis išvežtas į Kauno klinikas.

Mirė
Gegužės 24 dieną ant bendrabučio laiptų, esančių Vilkaviškio gatvėje, Kudirkos Naumiestyje, buvo rastas Vokietijos piliečio O. H.G., (gim. 1936 m.), gyvenusio Vilkaviškio gatvėje, Kudirkos Naumiestyje, lavonas be išorinių smurto žymių.

Vogė
Gegužės 24 dieną Kidulių seniūnijos Karališkių kaimo gyventojas V. P pastebėjo, kad iš jam priklausančios sodybos, esančios tuo pačiu adresu, nuo prie traktoriaus „MTZ-82“ pritaisyto padėklo, pavogti du 40 l talpos aliumininiai bidonai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.