Kriminalai (2012-07-27)

Vagis domino kultūros namai
Liepos 22 dieną, apie 21 val., bendruomenės centro pirmininkas T. Š., gyvenantis Liepų gatvėje, Voniškių kaime, Plokščių seniūnijoje, pastebėjo, kad, išlaužus duris, buvo įsibrauta į Voniškių žemės ūkio bendrovei priklausančius kultūros namus. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Liepos 11 dieną policijai buvo pranešta, kad birželio 18 dieną buvo pastebėta, jog pavogti keturi Šakių agrometeorologijos stoties aikštelės, esančios V. Kudirkos gatvėje, Šakiuose, tvoros segmentai. Patikslinus įvykio aplinkybes nustatyta, kad Lietuvos hidrometeorologijos tarnybai padaryta 1820 litų turtinė žala.

Liepos 24 dieną, apie 18 val., pastebėta, kad iš daugiabučio namo kiemo Žiedo gatvėje, Išdagų kaime, dingo 21 pavaros dviratis, priklausantis R. J. Dviratis buvo paliktas prie namo laiptinės. Dėl vagystės padaryta 400 litų turtinė žala.

Kreipėsi į medikus
Liepos 23 dieną, 21.52 val., į Šakių ligoninės medikus kreipėsi šakietė K. E., gyvenanti Bažnyčios gatvėje. Jai medikai diagnozavo daugybinius kūno sumušimus. Po medikų apžiūros, moteris išleista į namus.

Mirė namuose
Liepos 24 dieną, 7.17 val., Plokščių kaime esančiuose nuosavuose namuose buvo rastas mirusios A. O. lavonas. Kūnas išvežtas tyrimui į Mykolo Riomerio universiteto teismo medicinos instituto Kauno skyrių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px