Kriminalai (2013-02-08)

Vogė
Vasario 5 dienos ankstų rytą UAB „Statybų Ritmas“ statybos darbų vadovas D.U. sužinojo, kad iš nesaugomos Kidulių gaisrinės teritorijos, esančios Nemuno gatvėje, Kiduliuose, pavogtas šiai bendrovei priklausantis betono maišymo siurblys „BMS WORKER N1, SIGMA 4 Zylinder“.   Dėl vagystės bendrovė patyrė apie 120 tūkst. litų nuostolių.

Sugyventiniui užkliuvo posūnis
Vasario 4 dieną, 21 val., į policiją kreipėsi Lekėčių seniūnijos Šėtijų kaimo gyventoja L. Š. Ji pranešė, kad vakare į namus sugrįžęs sugyventinis G. Š. negražiais žodžiais išvadino jos sūnų M. Š.,  sugriebęs už kaklo smaugė.

Mirė
Vasario 5 dieną,  apie 9.30 val., Griškabūdžio seniūnijos Rygiškių kaime esančiuose namuose, lovoje rasta mirusi G. K. (gim.1973 m.) be išorinių smurto žymių. Moters lavonas išvežtas į Mykolo Romerio universiteto teismo medicinos instituto Jurbarko skyrių lavono tyrimo atlikimui.
 
Nuvažiavo
Vasario 5 dieną, apie 7.50 val., Lukšių seniūnijos Liepalotų kaime įvyko eismo įvykis. Tiesiame kelyje, nepasirinkus saugaus greičio, į griovį nulėkė kauniečio R. K. (gim. 1945 m.) vairuojamas visureigis „Chrysler Voyager“. Į įvykio vietą buvo išsiųstos Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos. Tačiau jų pagalbos neprireikė, nes iki atvykstant gelbėtojų komandai, prispaustam vairuotojui pavyko išsilaisvinti. Dėl patirtų sužalojimų vyriškiui prireikė medikų pagalbos. Jis buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px